Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mar 2010 - Anul XV, nr. 53 (4344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un moderator radio, premiat pentru mesajele postate pe Twitter după seismul din Haiti

Un moderator de emisiuni radiofonice din Haiti a primit, la New York, un premiu special pentru maniera inspirată în care a folosit platforma de micro-blogging Twitter, cu scopul de a informa lumea întreagă despre urmările seismului care a zguduit insula pe 12 ianuarie, informează AFP.

"Dedic acest premiu ţării mele", a declarat Carel Pedre, moderatorul radiofonic haitian, în vârstă de 29 de ani, după ce a primit, miercuri seară, premiul la categoria "acţiuni umanitare", în cadrul celei de-a doua gale anuale Shorty Awards, care a recompensat "excelenţa pe Twitter", fără a avea însă nicio legătură cu acest site.

"Trebuie să continuăm să folosim Twitter pentru a salva vieţi şi pentru a schimba lumea", a adăugat moderatorul, angajat la postului Radio 1, ale cărui mesaje pe Twitter pot fi urmărite la adresa @carelpedre.

Laureaţii acestor premii au trebuit să respecte, în timpul ceremoniei, o regulă potrivit căreia discursurile lor de mulţumire să nu depăşească 140 de caractere - mărimea maximă a unui mesaj pe Twitter.

Câştigătorii au fost selecţionaţi de un juriu alcătuit de fondatorul Wikipedia, Jimmy Wales, fondatorul Craiglist, Craig Newark şi mai multe personalităţi, precum rapperul MC Hammer şi actriţa Alyssa Milano.

Bilanţul seismului care a devastat Haiti la 12 ianuarie a fost revizuit la peste 222.500 de morţi, potrivit celor mai recente statistici publicate, marţi, de Biroul Naţiunilor Unite pentru Afaceri Umanitare, care citează direcţia de Protecţie Civilă haitiană.

Operaţiunile de reconstrucţie din Haiti, a cărui capitală, Port-au-Price, a fost devastată de seismul de la 12 ianuarie, vor dura zece ani şi vor necesita un efort susţinut din partea donatorilor, anunţa, în ianuarie, un oficial din cadrul asociaţiei americane Habitat for Humanity.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un moderator radio, premiat pentru mesajele postate pe Twitter după seismul din Haiti.
 Vizualizări articol: 320 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un moderator radio, premiat pentru mesajele postate pe Twitter după seismul din Haiti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei