Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 aug 2009 - Anul XIV, nr. 183 (4169)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Frigăruile din fructe tropicale, un desert exotic de sezon

Pe timpul verii, nutriţioniştii britanici propun o serie de reţete de sezon, uşor de preparat, cu un conţinut caloric scăzut şi cu un grad ridicat de hidratare a organismului, informează femalefirst.co.uk.
Numărul de porţii - 6
Timpul total de preparare - 15 minute
Timpul de coacere - 5 minute
Eticheta nutriţională a unei porţii:
Grăsimi - 0,2 grame (din care grăsimi saturate - 0 grame)
Calorii - 61 de calorii
Carbohidraţi - 14,6 grame (din care zahăr - 10,7 grame)
Ingrediente:
1 fruct copt, dar ferm, de mango, decojit, curăţat de sâmburi şi tranşat în cuburi
1 fruct mic de ananas, decojit, din care se extrage miezul, tranşat în cuburi
2 fructe de kiwi, decojite, tăiate în patru
12 căpşuni mari, tăiate în două
8 linguri de zahăr
3 linguri de apă
1 lămâie - sucul şi pulpa acestui fruct
Mod de preparare
Porţionaţi toate fructele de mai sus şi introduceţi-le, pe rând, pe beţe subţiri din bambus sau pe ţepuşe metalice. Dacă folosiţi beţe de bambus, acestea trebuie ţinute timp de 30 de minute în apă, înainte de utilizare.
Puneţi zahărul şi apa într-un vas mic, amestecând încet pentru a se dizolva. Adăugaţi sucul şi pulpa de lămâie şi continuaţi să amestecaţi. Înmuiaţi frigăruile în acest lichid şi puneţi-le apoi pe grătarul încins, întorcându-le la fiecare minut, până fructele se caramelizează uşor pe fiecare parte şi se acoperă cu un strat subţire de glazură.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Frigăruile din fructe tropicale, un desert exotic de sezon.
 Vizualizări articol: 655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Frigăruile din fructe tropicale, un desert exotic de sezon0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei