Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 iun 2009 - Anul XIV, nr. 131 (4117)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ce ascund bărbaţii...

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Domnii încearcă să ascundă deseori diverse aspecte ale vieţii lor pentru ca femeile să nu-i considere vulnerabili.

Femeile îşi doresc să intre în mintea bărbaţilor şi să afle ce secrete păstrează aceştia cu sfinţenie doar de dragul reputaţiei de reprezentanţi ai sexului puternic.
Bărbaţii susţin că văd întotdeauna cu ce se îmbracă partenera lor, chiar dacă nu afirmă sau nu fac vreo observaţie în acest sens. Tocmai de aceea, domnii spun că ar fi bine ca femeile să îşi adapteze ţinuta în funcţie de activitatea sau de evenimentul la care urmează să participe. Bărbaţii remarcă dacă ţinuta nu este potrivită cu ocazia, dacă, de exemplu, o femeie poartă un colier de perle la o petrecere „destrăbălată” sau dacă se încalţă cu pantofi cu toc pe stadion.

 

Pasiunea pentru sport, o dilemă pentru doamne

Dacă tot vorbim de stadion şi de activităţi sportive, trebuie să precizăm că domnii sunt de părere că femeile nu vor înţelege niciodată obsesia sexului puternic pentru sport. Domnii recunosc că există şi femei care iubesc sportul, dar sunt convinşi că nici una nu le poate împărtăşi ori înţelege pasiunea pentru sport.

 

Prea mult strică...

Domnii afirmă cu convingere că machiajul excesiv strică farmecul unei femei. Mulţi bărbaţi apreciază frumuseţea naturală şi admiră un machiaj bine aplicat, fără exagerări. Ei spun că o femeie nu ar trebui niciodată să se machieze excesiv. Nu apreciază prea multe produse de machiaj puse de-a valma, prea multe culori sau o tehnică de machiaj exagerată. Bărbaţii spun că după o noapte petrecută alături de o femeie, nimic nu este mai dizgraţios decât să vadă machiajul acesteia stricat şi întins pe toată faţa


Implicarea şi nesiguranţa, puncte nevralgice

Bărbaţii recunosc fără inhibiţii că se tem de angajamente. Pentru un bărbat, a se dedica unei relaţii înseamnă recunoaşterea faptului că femeia de lângă el este perfectă şi că nimeni altcineva nu mai contează, că şi-a găsit sufletul pereche. O astfel de decizie este un semn de maturitate şi bărbaţii recunosc faptul că în cazul lor procesul de maturizare durează mai mult şi este mai complicat.

 

Gelozia, boală grea

Până acolo îşi face apariţia gelozia, care, spun domnii, este generată tocmai de nesiguranţă. Dacă un bărbat simte că nu o merită pe femeia de lângă el sau dacă este de părere că nu este suficient de bun pentru ea, atunci el devine foarte gelos şi se teme că o va pierde în favoarea unuia mai bun. Pe de altă parte, domnii spun că „se mai întâmplă” să se folosească de gelozie doar pentru a suscita interesul unei femei.


Şi bărbaţilor le plac dulcegăriile

Domnii spun că şi lor le plac îmbrăţişările, la fel ca şi femeilor. Deşi nu s-ar spune, bărbaţii se simt liniştiţi şi fericiţi când stau cu femeia iubită în braţe, în intimitatea unei camere luminate de lumânări, unde ambientul este completat de o muzică bună. Domnii spun că este un sentiment foarte plăcut să stea pur şi simplu şi să asculte respiraţia persoanei iubite în amurg sau la răsăritul soarelui. Se pare că şi lor momentele de tandreţe le trezesc un sentiment de siguranţă şi de încredere în persoana de lângă ei.

 

Terapie prin shopping şi pentru bărbaţi

Bărbaţii se laudă că şi ei au obiceiul de a încerca să treacă peste o despărţire sau peste un moment prost mergând la cumpărături. Şi pentru ei, la fel ca şi pentru femei, sentimentul dat de purtarea unor haine noi este special. Domnii spun că, în ceea ce îi priveşte, mersul la cumpărături are şi un aspect social, pentru că de obicei aceste şedinţe de terapie prin shopping sfârşesc la o bere cu băieţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce ascund bărbaţii....
 Vizualizări articol: 727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ce ascund bărbaţii...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei