Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 mai 2009 - Anul XIV, nr. 100 (4086)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fiul actorului Ryan O'Neal va petrece un an într-un centru de dezintoxicare

Fiul actorului american Ryan O\'Neal a fost condamnat să urmeze timp de un an o cură strictă de dezintoxicare într-o clinică specializată, după o serie de arestări pentru posesie de droguri, a anunţat Procuratura din Los Angeles, citată de AFP.

Redmond O\'Neal, în vârstă de 24 de ani, va fi internat într-un centru de dezintoxicare cu un regim extrem de sever, unde va trebui să participe la şedinţe de terapie de grup şi unde va fi supus frecvent testelor antidrog, a explicat, joi, purtătorul de cuvânt al procurorului din Los Angeles, Jane Robinson.

Dacă acest program, care va dura cel puţin un an, va avea succes, atunci cele două condamnări primite pentru deţinere de droguri vor fi anulate. "Dacă eşuează, riscă patru ani de închisoare", a precizat Jane Robinson.

Redmond O\'Neal, fiul actriţei Farrah Fawcett şi al celebrului actor Ryan O\'Neal, a fost pus sub acuzaţie pentru deţinere de metamfetamine, substanţe descoperite de poliţie în timpul unei percheziţii efectuate la domiciliul actorului, în septembrie 2008, când tânărul se afla deja în regim de eliberare condiţionată, după o precedentă condamnare pentru posesie de stupefiante.

Situaţia lui Redmond O\'Neal a devenit şi mai dificilă după ce a fost arestat pe 5 aprilie, la intrarea într-o închisoare din Los Angeles, unde venise să îşi viziteze un prieten. Poliţiştii au descoperit droguri în maşina tânărului. O audiere în acest caz a fost programată pe 22 mai.

Tatăl lui Redmond, actorul Ryan O\'Neal, celebru pentru rolurile din filmele "Barry Lyndon", de Stanley Kubrick, şi "Love Story", care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar în 1971, a fost la rândul lui condamnat, în ianuarie, fiind obligat să urmeze un program de dezintoxicare, care va dura 18 luni. Poliţia americană a găsit droguri în camera actorului în vârstă de 67 de ani, în timpul unei percheziţii din septembrie 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiul actorului Ryan O\'Neal va petrece un an într-un centru de dezintoxicare.
 Vizualizări articol: 549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiul actorului Ryan O\'Neal va petrece un an într-un centru de dezintoxicare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei