Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 mai 2009 - Anul XIV, nr. 100 (4086)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii ambiţioase la Spitalul Suceava

Duminică, 3 Mai 2009 (14:07:59)

Program ambiţios de investiţii la Spitalul Suceava, care a primit 1,2 milioane lei de la Consiliul Judeţean, bani care vor fi folosiţi în primul rând pentru recondiţionarea acoperişului şi renovarea integrală a grupurilor sanitare.
Aşa a informat purtătorul de cuvânt al unităţii, dr. Tiberiu Brădăţan, care a arătat că aceste lucrări vor fi urmate de altele, care vor consta în îmbunătăţirea condiţiilor hoteliere din spital, în mod special de la ultimul etaj, unde au fost infiltraţii de apă.


El a explicat că printre investiţiile care vor fi realizate în acest an la spital cu fonduri de la Consiliul Judeţean se mai numără reabilitarea integrală a Secţiei Pediatrie, care presupune reparaţii, igienizare şi dotare, modernizarea sălii de şedinţe de la parterul spitalului, amenajarea unui laborator de endoscopie şi renovarea şi dotarea cu două aparate de ventilaţie asistată a două saloane de la secţia Anestezie şi Terapie Intensivă. 

Dr. Tiberiu Brădăţan a adăugat că sumele primite de la CJ pentru investiţii vor fi completate cu bani obţinuţi din sponsorizări şi fonduri structurale, astfel încât fondurile alocate pentru medicamente şi materiale sanitare să nu fie afectate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Investiţii ambiţioase la Spitalul Suceava.
 Vizualizări articol: 782 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Investiţii ambiţioase la Spitalul Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Speranta moare ultima.... trimis de
( 3 mai 2009, 18:22:22
Sper ca acesti bani sa-i folositi cu cap domnilor doctori,in folosul comunitatii.Spitalul judetean este o RUSINE pentru Suceava!!!!Colcaie germenii nestingheriti in acel spital....Eu si familia mea nu ne tratam in acest spital,dar ce faceti cu cetatenii din judetul Suceava care n-au posibilitati sa se trateze in alte locatii?Cred ca nepasarea este o virtute in acel loc.....

P.S.Sunt convinsa ca persoanele indrituite din CJ sa monitorizeze oportunitatea,legalitatea,nece utilizarii fondurilor banesti la Spitalul Judetean,o vor face cu profesionalism.Doar asa putem sa mergem inainte...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei