Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 feb 2009 - Anul XIV, nr. 42 (4028)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pet Shop Boys va compune muzică pentru un spectacol de balet

Trupa britanică Pet Shop Boys va compune muzică pentru un spectacol de balet, ce va include elemente electronice, dar şi secvenţe interpretate la instrumente cu coarde, show-ul urmând să fie pus în scenă la teatrul Sadler\'s Wells, din Londra, a declarat Neil Tennant pentru BBC.

Neil Tennant, solistul trupei Pet Shop Boys, a declarat pentru postul britanic Radio2 că spectacolul va fi inspirat dintr-un basm de Hans Christian Andersen şi că ar putea avea premiera la Londra, în 2011.

El a declarat, totodată, că împreună cu organistul Chris Lowe va compune o partitură originală pentru acest spectacol.

Tennant a mai declarat, în cadrul acestui interviu, că a fost foarte bucuros că Pet Shop Boys a câştigat un premiu pentru extraordinara contribuţie adusă muzicii, miercuri, în cadrul galei BRIT Awards.

Tennant, în vârstă de 54 de ani, a mai mărturisit că "îi place foarte mult de Şostakovici", că Prokofiev a fost un compozitor "strălucit" şi că spectacolul de balet reprezintă "un proiect foarte incitant".

Vorbind despre acest spectacol, solistul trupei Pet Shop Boys a mărturisit că va fi un proiect mare, în stilul lui Ceaikovski, ce va fi finalizat la sfârşitul anului 2010, deoarece trupa va fi ocupată până atunci cu propriile turnee şi concerte.

Pet Shop Boys va lansa al zecelea album de studio, intitulat "Yes", în luna martie şi va susţine o serie de concerte în iunie, la Manchester Apollo şi O2 Arena din Londra.

Trupa Pet Shop Boys a reuşit să ajungă de patru ori pe prima poziţie a clasamentelor britanice şi a avut 22 de piese care au intrat în Top 10, de la înfiinţarea ei, la mijlocul anilor \'80. Cel mai mare succes al trupei a fost piesa "West End Girls", care a ajuns pe prima poziţie în toate topurile din lume, în anul 1986.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pet Shop Boys va compune muzică pentru un spectacol de balet.
 Vizualizări articol: 438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pet Shop Boys va compune muzică pentru un spectacol de balet0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei