Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 feb 2009 - Anul XIV, nr. 33 (4019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adolescenţii caută online informaţii privind contracepţia, medicina estetică şi dieta

Adolescenţii petrec săptămânal 31 de ore navigând pe internet, perioadă de timp din care dedică circa patru ore contracepţiei şi planificării familiale, medicinii estetice şi dietelor, este concluzia unui studiu realizat în Marea Britanie, informează Telegraph Online.

Din timpul total petrecut pe internet, adolescenţii stau circa trei ore şi jumătate la discuţii cu prietenii prin interemdiul serviciului de mesagerie MSN şi se uită timp de aproape două ore la videoclipuri pe YouTube.

Tot online, tinerii petrec o oră informându-se în legătură cu diverse proceduri de medicină estetică, cum ar fi mărirea sânilor sau implanturile cu colagen, şi circa o oră şi jumătate pentru a afla informaţii legate de planificarea familială şi metodele de contracepţie. Pe de altă parte, dietele şi regimurile de slăbire le ocupă acestora, din timpul petrecut pe internet, circa o oră şi 35 de minute.

Unul din patru tineri dintre cei 1.000 chestionaţi au admis că au regulat conversaţii online cu străini, lucru pe care îl consideră inofensiv. Pe de altă parte, o treime dintre adolescenţi au recunoscut că ascund paginile pe care navighează în momentul în care unul dintre părinţi intră în încăpere.

Tinerii folosesc internetul şi pentru rezolvarea temelor pe care la primesc la şcoală, alocând în jur de trei ore pe săptămână căutării de informaţii.

Cercetarea a fost realizată de www.cybersentinel.co.uk, furnizor de soluţii software care permit accesul la anumite site-uri.

"Tinerii şi părinţii trebuie să înţeleagă riscurile la care se expun vorbind cu străini online, dar părinţii nu trebuie să reacţioneze exagerat, prin măsuri de tipul blocării accesului la internet. Mediul online este o resursă importantă pentru dezvoltare şi învăţare", a spus Ellie Puddle, purtător de cuvânt al companiei care a iniţiat cercetarea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adolescenţii caută online informaţii privind contracepţia, medicina estetică şi dieta .
 Vizualizări articol: 300 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adolescenţii caută online informaţii privind contracepţia, medicina estetică şi dieta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei