Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 ian 2009 - Anul XIV, nr. 12 (3998)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Monica Columbeanu, onorată să prezinte Balul Operei de la Cluj

Monica Columbeanu a declarat, IERI, într-o conferinţă de presă, că este o onoare pentru ea să prezinte Balul Operei de la Cluj, care va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, oraşul în care a debutat şi s-a consacrat ca manechin, evenimentul cultural urmând să fie deschis cu focuri de artificii.

Monica Columbeanu a declarat, IERI, la Cluj-Napoca, că revine cu plăcere în oraşul în care a început ascensiunea sa în modelling.

"Este o mare plăcere să vin la Cluj, aici am debutat şi am început să mă consacrez, este o onoare pentru mine să fiu amfitrioana balului. Mâine (sâmbătă, n.r.) este ziua fetiţei mele, vom sărbători ziua ei prin muncă, îmi place să cred că acest bal a fost organizat pentru ea, e primul bal din viaţa ei şi îl va ţine minte", a spus Monica Columbeanu.

Ea a adăugat că, pe lângă prezentarea spectacolului, va fi şi model, prezentând haine din colecţia lui Cătălin Botezatu, Aura Dumitru şi Magic Woman. În timpul în care Monica Columbeanu va prezenta ţinutele, Anca Ţurcaşiu va avea rol de gazdă a evenimentului.

Loredana Florea, de la firma care va realiza decorurile florale, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că aranjamentele, care au costat peste şapte mii de euro, vor aduce la Cluj parfumul şi ambianţa de la Viena.

"Conceptul, decorul şi florile vin din Viena şi se fac în funcţie de arhitectura clădirii. Culorile decorurilor vor fi roşu, auriu şi alb", a spus Florea.

La rândul său, organizatorul Matei Miko a declarat că momentul covorului roşu va fi deschis de sosirea "Seniorilor Cetăţii".

"Nu este vorba de oameni în vârstă. Titlul de «Seniorii Cetăţii» vine de la ideea performanţă în domeniul lor. Printre seniori se afla şi Ionel Haiduc, preşedintele Academiei Române, profesori, artişti, oameni de cultură. Seniorii vor sta în primele locuri din sală şi li se vor decerna medalii", a declarat Miko.

Conform acestuia, la bal va fi prezent şi primarul de Monaco, Georges Marsan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Monica Columbeanu, onorată să prezinte Balul Operei de la Cluj.
 Vizualizări articol: 447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Monica Columbeanu, onorată să prezinte Balul Operei de la Cluj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei