Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iun 2008 - Anul XIII, nr. 131 (3812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbaţi cu burtă şi lanţuri mari de aur, în spotul de prezentare a României la Euro 2008

Turnul Eiffel în cazul Franţei, un cartier vestit în cazul Olandei, Colosseumul în cazul Italiei şi un grup de bărbaţi cu burţi mari şi lanţuri imense în cazul României sunt imaginile folosite în spoturi de prezentare a echipelor care participă la Euro 2008, difuzate pe site-ul Virgin Media.

Bărbaţi cu burţi mari şi lanţuri groase de aur, aflaţi pe o plajă, apar într-o fotografie de fundal într-un spot al companiei britanice Virgin Media, de prezentare a echipelor care participă la Campionatul european de fotbal. Spotul, difuzat pe Youtube, începe cu o descriere a echipei României, considerată ca lipsită de noroc după ce a nimerit în "grupa morţii", alături de Italia, Franţa şi Olanda.

Fotografia folosită ca fundal pentru prezentarea echipei României circulă pe Internet de mai mulţi ani, cu titulatura "romanian gypsies".

Spotul face o trecere în revistă a succeselor României, fiind menţionat că la Campionatul European din 2000 echipa "tricolorilor" a eliminat în grupe reprezentativa Angliei, după un penalti marcat în minutul 89 al meciului.

Cristian Chivu şi Adrian Mutu sunt menţionaţi printre jucătorii de valoare ai echipei naţionale, fiind precizat şi faptul că România s-a calificat la Euro 2008 din poziţia de lider al grupei cu un total de 29 de puncte.

"Verdictul", dat de prezentatorul Virgin Media, Stuart Robson, în cazul echipei naţionale este că va avea de muncă pentru a trece de grupe.

Prezentarea echipei este făcută având ca fundal tricolorul dar la sfârşit imaginea este înlocuită de o fotografie în care sunt prezentaţi mai mulţi bărbaţi cu lanţuri groase de aur şi burţi mari, plimbându-se pe plajă. Spotul se încheie cu o serie de comentarii ironice, legate printre altele de faptul că echipamentul naţionalei României este galben, botezat "banana skin".

Echipa Spaniei este de asemenea prezentată ironic, dar imaginea de fundal este cea a unei coride, în timp ce în cazul Italiei a fost ales Colosseum-ul, în cazul Germaniei - Poarta Brandenburg, al Franţei - Turnul Eiffel, iar al Greciei - Acropole.

 

 

Virgin Media a retras spotul de promovare

Spotul în care bărbaţi cu burţi mari şi lanţuri groase de aur apar într-o fotografie de fundal într-un spot de prezentare a naţionalei României a fost retras de pe Youtube de compania Virgin Media, în urma demersurilor ambasadei de la Londra, dar a fost postat pe acelaşi site de utilizatori privaţi.

Ministerul de Externe a comunicat, la solicitarea MEDIAFAX, că ambasada a intervenit cu promptitudine după difuzarea acestui spot. În urma demersurilor, compania britanică a retras filmuleţul de pe Youtube. De altfel, compania britanică va reface spotul de prezentare a echipei naţionale.

Totuşi, filmul iniţial poate fi accesat în continuare pe Youtube, el fiind postat în continuare de utilizatori privaţi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbaţi cu burtă şi lanţuri mari de aur, în spotul de prezentare a României la Euro 2008.
 Vizualizări articol: 744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbaţi cu burtă şi lanţuri mari de aur, în spotul de prezentare a României la Euro 20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei