Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 iun 2008 - Anul XIII, nr. 127 (3808)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Arta flirtului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Când o femeie se simte atrasă de un bărbat, soluţia cea mai la îndemână pentru a se apropia de el ar fi să intre în vorbă cu respectivul. În realitate, lucrurile nu sunt chiar atât de simple.

Există anumite reguli şi convenţii, mai mult sau mai puţin explicite, şi, potrivit tradiţiei, bărbatul este cel care trebuie să facă primul pas. Dar, doamnelor, oare chiar trebuie să vă lăsaţi influenţate de această practică depăşită sau ar trebui să faceţi primul pas fără să staţi pe gânduri? Nu trebuie să uitaţi însă că, şi în acest caz, în dragoste, şi nu numai, există avantaje şi inconveniente. Rămâne de văzut care dintre acestea primează şi să vă hotărâţi.

 
Dacă luaţi iniţiativa...

Primul dintre avantaje ar fi că dumneavoastră veţi fi cea care va alege. De multe ori vă lăsaţi dusă de val: nu există un bărbat care să vă fi atras atenţia în mod deosebit, aşa că aşteptaţi să vedeţi ce se va întâmpla. Numai că există cazuri când „vi se pune pata”. Şi atunci, de ce să mai aşteptaţi? Aveţi acum posibilitatea să vă controlaţi viaţa sentimentală, chiar dacă numai în mică măsură. Dacă există un bărbat care vă atrage şi pe care l-aţi remarcat, atunci spuneţi-i şi lui ce simţiţi. Nu aveţi nimic de pierdut.
În plus, într-o situaţie de acest gen, aveţi posibilitatea de a grăbi lucrurile, dacă asta doriţi. Tipul pe care l-aţi ochit este drăguţ, amabil, vă place, vă simţiţi bine împreună, numai că parcă amână să vă invite în oraş. O atitudine normală pentru un bărbat, de altfel. Probabil că şi el, ca toţi bărbaţii, are dificultăţi când trebuie să ia decizii, cu atât mai mult când este vorba de viaţa amoroasă.

Făcând dumneavoastră invitaţia, vă veţi scuti de chinul de a mai aştepta cine ştie cât până când el îşi va lua inima în dinţi şi vă va invita în oraş.

Poate cel mai mare avantaj ar fi că, având dumneavoastră iniţiativa, nu veţi fi luată prin surprindere. Vă alegeţi „ţinta”, locul şi momentul. Astfel, veţi avea timp să vă faceţi un plan de atac, să vă gândiţi bine cu ce vă îmbrăcaţi şi cum vă pregătiţi pentru marea întâlnire.

 

Ce v-ar putea împiedica să luaţi iniţiativa.

La categoria „dezavantaje” putem enumera câteva care le pot descuraja pe cele mai puţin îndrăzneţe dintre dumneavoastră. În primul rând, există riscul de a fi refuzată.

Ochiţi un bărbat şi vi se pare că în ultima oră nu şi-a dezlipit ochii de dumneavoastră. De ce nu vă abordează, vă întrebaţi. Poate că este doar timid, dar este la fel de posibil să nu vă fi privit pe dumneavoastră, ci pe prietena cu care aţi ieşit în oraş, ori poate a privit peste dumneavoastră la cine ştie ce blondă. Pe scurt, făcând dumneavoastră primul pas, vă expuneţi conştient riscului de a vă umili şi de a fi refuzată.

Mai mult, deşi societatea modernă se laudă cu spiritul său „deschis la nou”, încă este împământenită ideea că nu este tocmai ortodox ca femeile să „agaţe”. Deşi este foarte adevărat că bărbaţilor le plac femeile cu iniţiativă, trebuie să fiţi sigură că sunteţi pregătită sufleteşte să vă asumaţi acest rol.

 

Alte riscuri.

De asemenea, există riscul ca domnul pe care aţi pus ochii să nu fie chiar ce vă doreaţi. Când un bărbat vă abordează, aveţi tot timpul din lume să îl supuneţi la diverse teste: îl întrebaţi despre preferinţele sale, despre dorinţele şi idealurile sale, verificaţi gradul de compatibilitate dintre voi. Dar dacă dumneavoastră sunteţi cea care îl abordează, când vă veţi da seama că nu este persoana potrivită s-ar putea să fie prea târziu.

În ultimul rând, dar nu cel mai important, trebuie să ţineţi seama de faptul că, în momentul în care vă hotărâţi să faceţi dumneavoastră primul pas, pierdeţi „avantajul” şi plăcerea de a fi curtată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arta flirtului.
 Vizualizări articol: 987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arta flirtului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ? trimis de
( 3 iun 2008, 09:28:03
PARASUTE PLIN~~??```''"""""

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei