Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2008 - Anul XIII, nr. 111 (3792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Femeile şi telefoanele mobile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Revista Flair a realizat o anchetă în rândul cititoarelor sale, pentru a dezvălui de ce acest obiect a devenit indispensabil în viaţa de zi cu zi a doamnelor.

Aproximativ 92 la sută dintre cititoare au declarat că nu se pot despărţi de telefonul lor mobil. 77 la sută dintre doamne au precizat că se simt rău toată ziua dacă se întâmplă să-şi uite telefonul acasă. 11 la sută dintre respondente au precizat că sunt capabile să se întoarcă acasă pentru a-şi lua mobilul.

 

Obiceiuri proaste.

Sondajul a scos la iveală şi unele obiceiuri urâte ale doamnelor. 56 la sută dintre ele au dezvăluit că umblă pe ascuns la telefonul mobil al iubitului sau al soţului, în căutarea unui eventual SMS compromiţător. 80 la sută au precizat că, din când în când, citesc mesajele de pe telefoanele partenerilor de viaţă, iar 40 la sută îşi notează numerele necunoscute ca să verifice cui aparţin. Mult mai curioase, 10 la sută dintre reprezentantele sexului frumos merg până acolo încât verifică facturile de telefon ale partenerului în cazul în care îl suspectează de infidelitate.

Telefonul mobil a fost folosit de o cititoare din şase pentru a trimite un mesaj prin care îşi anunţau intenţia de a pune capăt unei relaţii.

 

Cu mobilul la culcare.

Altă obişnuinţă a femeilor legată de telefonul mobil este aceea că 90 la sută dintre acestea îşi iau mobilul în pat atunci când se duc la culcare, deşi se ştie că folosirea telefonului înainte de a adormi ar putea avea consecinţe nefaste asupra capacităţii de recuperare a organismului.

80 la sută dintre doamne au recunoscut că au trimis un SMS răutăcios. 92 la sută dintre acestea au trimis mesajul partenerului de viaţă, 24 la sută, bărbatului de care erau îndrăgostite, 17 la sută către un amant şi şapte la sută unui coleg.

În plus, 70 la sută dintre respondentele la sondaj au precizat că îşi aleg telefonul mobil în funcţie de aspectul estetic al acestuia, iar zece la sută au subliniat că îşi cumpără un mobil nou cel puţin o dată pe an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeile şi telefoanele mobile.
 Vizualizări articol: 775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeile şi telefoanele mobile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei