Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2008 - Anul XIII, nr. 111 (3792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

20.000 de spectatori sunt aşteptaţi la concertul lui Kylie de la Bucureşti

Aproximativ 20.000 de spectatori sunt aşteptaţi, sâmbătă, la concertul pe care Kylie îl va susţine pe stadionul Cotroceni din Bucureşti, informează organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment.

Show-ul pe care artista îl va prezenta în Capitală face parte din turneul KYLIEX2008, considerat a fi cel mai extravagant turneu din cariera cântăreţei - doar punerea în scenă a acestuia ridicându-se la costuri de peste 10 milioane de lire sterline.

În incinta stadionului va fi interzis accesul cu camere foto şi video profesionale, aparate de înregistrat audio, sticle, pahare, recipiente din plastic, mâncare, băutură, droguri, arme şi obiecte periculoase.

În timpul concertului Kylie, mâncarea şi băutura vor putea fi achiziţionate doar pe bază de jetoane, şi nu cu bani în numerar, acelaşi sistem fiind folosit şi anul trecut, la B'estival (actualul festival B'estfest). Preţul unui jeton este de 4 lei, acestea putând fi procurate de la casieriile de pe stadion. După terminarea spectacolului, jetoanele în plus pot fi schimbate înapoi în bani.

Potrivit organizatorilor, pentru concert se mai găsesc doar bilete la gazonul B, la preţul de 95 de lei.

 

Debut la Paris.

Turneul KYLIEX2008 a debutat săptămâna trecută, la Bercy Arena din Paris, cu un show exploziv de mai bine de două ore, susţinut în faţa a 15.000 de spectatori. Acompaniată de un band live şi de o nouă trupă de dansatori, Kylie a interpretat 28 de piese, printre care single-uri de pe noul album, hit-uri mai vechi, dar si cover-uri celebre, precum "Copacabana".

La fel ca şi la Paris, vedeta va purta în cadrul spectacolului ţinute realizate de celebrul designer Jean-Paul Gaultier.

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă, cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" - care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky" - care a impus-o în topurile din lumea întreaga - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii.

Hit-uri lansate de-a lungul timpului i-au adus lui Kylie vânzări de peste 40 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Ultimul turneu al lui Minogue a fost amânat după ce cântăreaţa a fost diagnosticată cu un cancer la sân, în mai 2005. Ea a anulat concertele pe care trebuia să le susţină în cadrul turneului "Showgirl". În noiembrie 2005, aceasta a început şedinţele de radioterapie la Paris, apoi a mai urmat câteva şedinţe de chimioterapie pentru a ucide ultimele reminiscenţe ale cancerului. În ianuarie 2006, Kylie a aflat că a învins această boală. În noiembrie 2006, Minogue şi-a reluat cu succes turneul "Showgirl", care s-a încheiat anul trecut.

Învingătoare în lupta cu boala, artista a revenit în forţă anul acesta cu un nou album, "X", care va fi promovat în cadrul turneului KYLIEX2008, ce va cuprinde - pentru prima data în cariera lui Kylie - şi România.

 

Alte evenimente.

Concertul lui Kylie deschide seria evenimentelor Emag!c Entertainment programate pentru 2008, printre care se numără primul festival indoor Beck'Sperience, cu Goldfrapp cap de afiş (5 iunie, Sala Polivalentă), concertele Metallica (23 iulie), Lenny Kravitz (26 iulie) şi Iron Maiden (4 august), pe Stadionul Cotroceni, festivalul B'estfest pe 4, 5, 6 şi 11 iulie, şi CokeLive Festival (12 şi 13 septembrie).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 20.000 de spectatori sunt aşteptaţi la concertul lui Kylie de la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
20.000 de spectatori sunt aşteptaţi la concertul lui Kylie de la Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei