Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 apr 2008 - Anul XIII, nr. 87 (3768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

"Sindromul Sarkozy"

Din ce în ce mai mulţi bărbaţi aleg chirurgia estetică

Din ce în ce mai mulţi bărbaţi cu vârste între 40 şi 50 de ani recurg la operaţii estetice de întinerire, sub efectul "sindromului Sarkozy", de la numele preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, care s-a căsătorit cu o femeie mai tânără decât el, a indicat un grup de cercetări medicale, citat de AFP.

În perioada ianuarie - martie, în Marea Britanie, numărul bărbaţilor care au apelat la tratamentele cu botox a crescut cu 57%, în raport cu aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit grupului de cercetări medicale Haley.

Operaţiile chirurgicale de reducere a sânilor au crescut cu 42%, cele de microdermabraziune (procedură de reînnoire a straturilor superioare ale epidermei) - cu 43%, potrivit studiului.

Pasiunea pentru chirurgia estetică a fost stârnită de "sindromul Sarkozy", sunt de părere autorii studiului. "Medicii chirurgi constată că pentru majoritatea (bărbaţilor, n.r.) operaţiile chirurgicale sunt motivate de tinereţea noilor lor partenere feminine (...) la care se adaugă sindromul Sarkozy ... legat de un al doilea mariaj, cu o soţie mult mai tânără, de care îi desparte o diferenţă de vârstă de 10 - 20 de ani", a declarat Liz Dale, directoarea grupului.

Carla Bruni, în vârstă de 40 de ani, este cu 13 ani mai tânără decât preşedintele Sarkozy.

"Un al doilea mariaj şi oportunităţile profesionale sunt motivele cele mai citate de bărbaţii cu vârsta cuprinsă între 40 şi 50 de ani pentru a justifica recurgerea la o intervenţie chirurgicală", a adăugat aceasta.

"Rezultatele obţinute datorită unor tratamente uşoare, precum botoxul (...) pot fi spectaculare şi pot să le dea acestor bărbaţi un plus de siguranţă de sine în relaţie", a adăugat doctorul Julian Northover, de la grupul Haley.

"Principalele zone pentru care se îngrijorează bărbaţii sunt ridurile din zona gurii şi frunţii, principalele semne ale îmbătrânirii", a adăugat acesta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Din ce în ce mai mulţi bărbaţi aleg chirurgia estetică.
 Vizualizări articol: 489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Din ce în ce mai mulţi bărbaţi aleg chirurgia estetică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei