Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 apr 2008 - Anul XIII, nr. 86 (3767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kylie Minogue: Iniţial mi s-a pus un diagnostic greşit

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue, în vârstă de 39 de ani, care a anunţat că a fost diagnosticată cu cancer mamar în 2005, a făcut această mărturisire la o emisiune de pe un post de televiziune american, realizată de celebra Ellen DeGeneres.

„Doar pentru că cineva poartă halat alb şi utilizează instrumente medicale mari nu înseamnă că are dreptate”, a spus starul australian.

Minogue a mai spus că a continuat turneul Showgirl pentru că a consultat un doctor care i-a spus că este sănătoasă, deşi ea avea cancer. Starul a mai spus că nu este singura femeie care a păţit acest lucru. „Nu vreau să înspăimânt lumea, dar este un fapt demonstrat”, a spus Minogue.

DeGeneres a mărturisit, la rândul ei, că a fost supusă unei operaţii chirurgicale, după ce i s-a descoperit un chist în ţesutul mamar. „Am făcut o mamografie şi nu mi-au detectat nimic, iar după câteva săptămâni am descoperit că am un chist", a spus aceasta.

Minogue le-a avertizat pe celelalte femei: „Trebuie să-ţi asculţi intuiţia şi, dacă ai dubii, întoarce-te la medic”.

 

Revenire în forţă.

Anul trecut, Minogue a spus că „furia” pe care a simţit-o la aflarea diagnosticului a ajutat-o să-şi canalizeze energia în studioul de înregistrări, după ce a terminat tratamentul.

După diagnosticarea cu cancer a lui Minogue, experţii au remarcat că din ce în ce mai multe femei au început să se preocupe de prevenirea cancerului mamar.

Ultimul turneu al lui Minogue a fost amânat după ce cântăreaţa a fost diagnosticată cu un cancer la sân, în mai 2005. Ea a anulat concertele pe care trebuia să le susţină în cadrul turneului "Showgirl". În noiembrie 2005, aceasta a început şedinţele de radioterapie la Paris, apoi a mai urmat câteva şedinţe de chimioterapie pentru a ucide ultimele reminiscenţe ale cancerului. În ianuarie 2006, Kylie a aflat că a învins această boală. În noiembrie 2006, Minogue şi-a reluat cu succes turneul "Showgirl", care s-a încheiat anul trecut.

Învingătoare în lupta cu boala, artista a revenit în forţă anul acesta, cu un nou album, "X", care va fi promovat în cadrul turneului KYLIEX2008, ce va cuprinde - pentru prima data în cariera lui Kylie - şi România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kylie Minogue: Iniţial mi s-a pus un diagnostic greşit.
 Vizualizări articol: 438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kylie Minogue: Iniţial mi s-a pus un diagnostic greşit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei