Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mar 2008 - Anul XIII, nr. 65 (3746)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tonurile de apel reflectă personalitatea utilizatorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Soneria telefonului mobil reflectă în mod fidel personalitatea utilizatorului. Fie că este vorba de ultimele tonuri de apel descărcate de pe internet, de melodii preferate sau sunete clasice stocate în memoria telefonului încă din fabrică, felul în care sună telefonul spune mai multe despre posesor decât aţi crede.

Experţii spun că persoanele care preferă tonurile de apel de ultimă generaţie, fragmente de melodii sau efecte speciale deosebite sunt oameni care consideră că telefonul mobil este o „prelungire” a identităţii lor şi care intenţionează să o afirme în mod public când vor să se apropie de cei din jur.

Cei care aleg un ton de apel personalizat, ca de exemplu înregistrarea vocii unei persoane dragi, fac parte din categoria celor pentru care telefonul reprezintă o „extensie” a discuţiilor faţă în faţă şi care se gândesc la mobil mai mult ca la o persoană decât la un obiect.

În ceea ce priveşte utilizatorii care se limitează la sunetele de apel înregistrate în memoria telefonului la cumpărare, aceştia se numără printre cei care nu vor neapărat să ţină pasul cu progresele tehnologiei, în timp ce persoanele care preferă doar tonuri de apel scurte consideră telefoanele drept obiecte funcţionale de comunicare şi nimic mai mult.

Un ton de apel ce reproduce sunetul unui telefon clasic sugerează faptul că utilizatorul vrea să evadeze din lumea modernă, contemporană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tonurile de apel reflectă personalitatea utilizatorului.
 Vizualizări articol: 815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tonurile de apel reflectă personalitatea utilizatorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pastramă de oaie cu brânză şi ciuperci 250g pastramă de oaie250g cubuleţe prăjite de pâine3 ouă4 linguri caşcaval ras250g urdă/ telemea200ml lapte3 căţei de usturoi2 linguri muştar250g spanac/ conopidă/ broccoli250g ciuperci1 ceapă30g unt Fierbeţi... Citeşte