Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 feb 2008 - Anul XIII, nr. 41 (3722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blestemul amorului de birou

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acum că Sfântul Valentin e deja o amintire, iar clipele de coşmar petrecute în căutarea celui mai romantic cadou pentru persoana iubită au trecut, vă puteţi trage sufletul şi aveţi timp să vă aruncaţi o privire în jur pentru a constata că sunt alţii care au necazuri şi mai mari.

Este vorba aici de persoanele care s-au îndrăgostit de un coleg de birou şi care încearcă să se mişte pe un adevărat câmp minat în încercarea de a fi fericite pe plan sentimental, dar şi de a ţine de locul de muncă.

Succesul unei poveşti de dragoste la birou este posibilă, în cazul în are urmaţi patru recomandări reguli de bază oferite de cotidianul britanic The Times, care au la bază sfaturile specialiştilor de la ACAS, o organizaţie al cărei obiect de activitate este prevenirea şi soluţionarea controverselor la locul de muncă. În opinia specialiştilor în domeniu, graţie acestor recomandări, este posibil ca o relaţie născută între birou şi automatul de cafea, locurile predestinate pentru astfel de flirturi, chiar să funcţioneze şi să fie de bun augur pentru ambii parteneri, fără a le afecta locul de muncă.

În primul rând, "lăsaţi-vă" viaţa sentimentală acasă, pentru că nici unul dintre colegii dumneavoastră nu vrea să se pomenească în mijlocul unei dispute între îndrăgostiţi sau să vă surprindă în ipostaze destul de fierbinţi. În al doilea rând, oricât ar fi de bine să fiţi deschişi şi să povestiţi colegilor despre sentimentele dumneavoastră , ar fi mai bine să vă asiguraţi că alesul dumneavoastră simte şi el acelaşi lucru.


Confidenţe "pe pernă"

Evitaţi "confidenţele pe pernă", altfel spus evitaţi discuţiile despre serviciu, mai ales dacă unul dintre dumneavoastră este şeful celuilalt.

În al patrulea rând, specialiştii vă atrag atenţia să vă pregătiţi pentru ce e mai rău. Acum sunteţi îndrăgostiţi, totul merge perfect, vedeţi lucrurilor în roz, însă mai devreme sau mai târziu există pericolul ca totul să se termine, iar comedia romantică să se transforme într-o tragedie. Aşadar mai bine reacţionaţi din timp, păstraţi-vă sângele rece în orice condiţii, mai ales dacă sunteţi angajat la o firmă mică.

În teorie, totul sună bine...
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blestemul amorului de birou.
 Vizualizări articol: 738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Blestemul amorului de birou5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de pui cu grâu 4 porţii - 40 minute 2 piepţi de pui mai mari400g grâu 1 ceapă2 morcovi1 păstârnac4 linguri ulei100g stafide1 ardei iute1 leg. pătrunjel verde1 lămâie± sare, piper Taie carnea în bucăţi mai... Citeşte