Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2008 - Anul XIII, nr. 10 (3691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mărturisiri

În tinereţe, regina Ana a vândut flori artificiale într-un magazin din New York

Regina Ana, soţia regele Mihai I, a povestit, sâmbătă seara, la TVR, întâmplări inedite din viaţa sa şi a soţului său, legate de momentul în care l-a cunoscut, de viaţa sa ca vânzătoare de panglici şi flori artificiale într-un mare magazin din New York sau de credinţa sa în fantome.

Regina Ana a acordat TVR un interviu, acesta având un caracter inedit, întrucât este primul interviu de acest gen pe care îl acordă. Interviul a fost realizat de Eugenia Vodă, la Palatul Elisabeta, şi transmis sâmbătă seara în emisiunea „Profesioniştii”.

Regina Ana a vorbit în limba franceză, deşi realizatoarea i s-a adresat, în mare parte, în limba română.

Regina povestit că a studiat pictura la Paris, dar s-a oprit pentru că a trebuit să lucreze. Ea a arătat că părinţii săi au dorit ca toţi cei patru copii ai lor să aibă o slujbă.

„Indiferent de banii pe care îi ai, trebuie să lucrezi, pentru că munca îţi dă libertate. Şi fiicele mele lucrează. Toate”, a spus regina.

Ea a arătat că, atunci când avea 19 sau 20 de ani şi încă nu îl cunoştea pe regele Mihai a lucrat ca vânzătoare de panglici şi flori artificiale într-un mare magazin din New York.

„Am fost vânzătoare de panglici şi flori artificiale. Nu prea mi se potrivea, dar e amuzant să aranjezi vitrina. E ciudat câţi oameni pot să cumpere panglici şi flori artificiale. Aşa am întâlnit mulţi oameni şi am învăţat ceva: sunt oameni foarte politicoşi cu cel care vinde şi alţii pentru care nu exişti. Asta se vede imediat. De atunci am fost întotdeauna foarte atentă: spun mulţumesc şi bună ziua celor care vând”, a spus regina.

Ea a povestit, totodată, că a fost înrolată, ca voluntar, în al Doilea Război Mondial, unde a avut mai întâi gradul de caporal, apoi a avansat la gradul de locotenent.

„La început am condus o ambulanţă. Era o muncă foarte grea, pentru că vedeai atât de multă suferinţă. Tineri despre care ştiai că o să moară şi nu puteai face nimic pentru ei... decât, uneori, să-i ţii de mână... După asta m-au mutat şi am devenit şoferul comandantului. Făceam curierat”, a povestit regina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În tinereţe, regina Ana a vândut flori artificiale într-un magazin din New York.
 Vizualizări articol: 771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În tinereţe, regina Ana a vândut flori artificiale într-un magazin din New York0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Porumb prajit cu ardei gras 6-8 portii 45 minute6-8 ştiuleţi de porumb1 lingură ulei de măsline2 ardei graşi roşii2 ardei graşi galbeni SOSUL:1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie2 linguri suc de lămâie3 linguri oţet de mere1 linguriţă boia dulce de ardei1... Citeşte