Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 dec 2007 - Anul XII, nr. 301 (3670)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Patrick Dempsey, imaginea Versace

Patrick Dempsey, actorul care joacă rolul carismaticului doctor Shepherd din serialul "Anatomia lui Gray" a fost numit de curând imaginea colecţiei de primăvară-vară a casei de modă Versace.

Donatella Versace spune că l-a ales pe Dempsey în această postură nu doar pentru că el reprezintă bărbatul modern, ci şi pentru că arată extraordinar în hainele semnate Versace.

Actorul a participat deja la câteva şedinţe foto pentru campania publicitară a noii colecţii. "Am fost încântat când mi s-a propus să fiu imaginea colecţiei Versace. A fost o plăcere să colaborez cu Donatella este o persoană extraordinară, o doamnă remarcabilă de la care oricine are de învăţat", a spus Patrick Dempsey.

La rândul ei, Donatella Versace este de părere că actorul este cel mai potrivit pentru a reprezenta celebra casă de modă în întreaga lume. "Patrick este exponentul perfect al ideii acestei colecţii, pentru că este încrezător şi se simte foarte bine în propria piele, iar aceste două calităţi îl fac atât de atrăgător şi de dorit. El este reprezentantul bărbatului modern şi în plus arată fantastic", l-a lăudat creatoarea de modă.

Noile materiale promoţionale pentru colecţia de primăvară-vară a casei Versace vor apărea în magazine în luna februarie a anului 2008.
(Click News)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patrick Dempsey, imaginea Versace.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patrick Dempsey, imaginea Versace0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de iarnă 4 porţii - 100 minute400g afumătură(şuncă, bacon, cârnaţi)1 ţelină mare1 sfeclă mare1 gulie mare100g fasole verde1 ardei gras roşu1 ardei iute2 morcovi100g linte verde100g paste scurte - tăiţei4 cartofi1... Citeşte