Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 nov 2007 - Anul XII, nr. 285 (3656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Revistă

Andreea Esca - pictorial subacvatic

Andreea Esca prezintă o poveste din copilăria ei, lecţiile de înot, într-un pictorial subacvatic, care va apărea în numărul din decembrie al revistei "Ce se întâmplă, Doctore?".

Vedeta, care în acest an aniversează alături de ProTV 12 ani, a realizat pentru revista "Ce se întâmplă, Doctore?" primul ei pictorial subacvatic. Acest pictorial, realizat în colaborare cu fotograful Cosmin Bumbuţ, a purtat-o pe Andreea în lumea copilăriei.

Andreea Esca a luat lecţii de înot încă de la 5 ani şi a practicat acest sport la nivel de performanţă timp de 10 ani. A avut multe satisfacţii de-a lungul timpului, a câştigat medalii şi a strâns cupe la concursuri, având-o ca model pe înotătoarea Carmen Bunaciu.

Din acea perioadă i-a rămas întipărit în minte gustul succesului, al eşecului, al pericolului şi al performanţei. "Am aflat care este gustul succesului şi al eşecului de foarte devreme şi am ştiut ce vreau. M-a călit la propriu şi la figurat. Apa era foarte rece în bazin, pe atunci, profesorii erau extrem de duri şi cerinţele mari. Ori câştigai, ori plecai acasă. Am înţeles că nu există performanţă fără sacrificii", a declarat vedeta ştirilor Pro TV.

Andreea nu a uitat lecţiile antrenorilor de înot şi recunoaşte că aceea a fost o perioadă în care s-a format şi a învăţat multe despre ce înseamnă performanţa şi lucrul în echipă: "Voiam să fim primii, să-l batem pe cel de pe culoarul de lângă noi. Asta era concursul. Asta era performanţă. De asta munceam atât. Ca să fim primii. Apoi am învăţat să traiesc în colectivitate şi să am spirit de echipă".

Şi pentru că Andreea Esca a învăţat foarte multe de la înot, copiii ei, Alexia şi Aris, practică acest sport. Vedeta recunoaşte că i-ar plăcea ca Aris să ajungă ca înotătorul Matt Biondi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreea Esca - pictorial subacvatic.
 Vizualizări articol: 368 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Andreea Esca - pictorial subacvatic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei