Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 nov 2007 - Anul XII, nr. 285 (3656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Modă

Mănuşile - vedetele sezonului

Dacă în trecut, mănuşile erau considerate doar un element funcţional din garderoba noastră, în acest sezon, ele au devenit un „must have” al ţinutei feminine.
Lungi până la încheietura mâinilor, sport sau sofisticate, mănuşile sunt vedetele sezonului toamnă-iarnă 2007-2008.
Mănuşile au fost în vogă în anii ’40-’50. Cine nu îşi aminteşte de mănuşile purtate de Audrey Hepburn în filmul „Breakfast at Tiffany’s” sau de cele ale actriţei Marlene Dietrich, care spunea adesea că poartă mănuşi pentru a-şi ascunde mâinile, care, în opinia ei, nu erau perfecte. Există şi în zilele noastre vedete care nu renunţă la acest accesoriu. Este suficient să ne gândim la Dita Von Teese, fosta soţie a rocker-ului Marilyn Manson.

Clasă şi rafinament

Potrivit stiliştilor, mănuşile aduc un plus de clasă, rafinament şi eleganţă celei care le poartă. Gama de materiale din care sunt realizate este extrem de variată, mergând de la caşmir, lână, mohair, piele, piele întoarsă sau saten, pentru ţinutele de seară.
În funcţie de ocazie, fiecare doamnă trebuie să aibă pregătită perechea de mănuşi potrivită. Pentru ieşirile obişnuite, foarte apreciate şi recomandate de stilişti sunt mănuşile cu aplicaţii, pe care trebuie însă să aveţi grijă cu ce le asortaţi. De asemenea, mănuşile într-o singură culoare, asortate cu fularul şi căciula, vă pot oferi un plus de şarm. În vogă sunt şi mănuşile nordice, cu aplicaţii brodate sau croşetate.

Ocazii speciale

Cele mai renumite case de modă au inclus în colecţiile lor mănuşi pentru toate ocaziile şi gusturile. Casa de modă Prada a prezentat recent în colecţia sa pentru acest sezon mănuşi bicolore, realizate din piele cusută manual. Fiecare stilist a încercat să realizeze mănuşi care să ilustreze cât mai bine genul care îi defineşte. Gucci a propus un model de mănuşi lungi, care au fost asortate perfect rochiilor de seară prezentate în cea mai recentă colecţie a casei de modă. Dacă mănuşile semnate Gucci sunt lungi, depăşind de cele mai multe ori antebraţul, cele create de Riccardo Tisci pentru Givenchy sunt scurte, fără însă a compromite eleganţa ţinutelor la care au fost asortate.

Culoare

Mănuşile colorate au fost scoase în evidenţă şi promovate de marca Blugirl, culoarea aleasă pentru acest accesoriu fiind cea galbenă, în timp ce mănuşi violet sau mov au putut fi văzute la creaţiile Just Cavalli.
Sub semnul seducţiei se află şi mănuşile propuse de Burberry. Christopher Bailey, tânărul director creator al casei de modă engleze, a prezentat mănuşi cu fermoar de-a lungul antebraţului, asigurând astfel un plus de eleganţă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mănuşile - vedetele sezonului.
 Vizualizări articol: 454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mănuşile - vedetele sezonului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei