Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 oct 2008 - Anul XIII, nr. 250 (3931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pachetele turistice pentru sărbătorile de iarnă, mai scumpe cu 10-20%

Preţurile pachetelor turistice pentru sărbătorile de iarnă din acest an au crescut cu 10-20% comparativ cu cele din 2007, atât pentru destinaţiile interne, cât şi pentru cele externe, pe fondul majorării preţului combustibilului şi al utilităţilor, potrivit reprezentanţilor agenţiilor de turism.

"Tarifele pentru sărbătorile de iarnă din acest an, atât pentru destinaţiile interne, cât şi pentru cele externe, sunt mai mari cu 10-20% comparativ cu cele de anul trecut, creşteri explicate de majorarea preţurilor la combustibil şi la utilităţi", a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, Carmen Botez, secretarul general al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Potrivit ANAT, în acest an, numărul românilor care îşi vor petrece sărbătorile de iarnă în staţiuni din ţară, prin intermediul agenţiilor de turism, va creşte cu 10% faţă de anul trecut, până la circa 140.000 de persoane.

În acelaşi timp, va creşte cu 20%, până la 50.000 de persoane, şi numărul celor care aleg destinaţiile externe pentru Crăciun şi Revelion.

Zonele din România cele mai căutate de turişti pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă din acest an sunt staţiunile de pe Valea Prahovei, Predeal şi Poiana Braşov.

În cazul destinaţiilor externe, pe primul loc în topul preferinţelor se află Austria, urmată de Bulgaria, Elveţia, Egipt, Tunisia şi Turcia.

"Ofertele agenţiilor de turism pentru sărbătorile de iarnă cuprind pachete cu preţuri de la 200 de euro până la peste 1.500 de euro, dar există oferte şi pentru destinaţii exotice, unde preţul unui pachet depăşeşte 4.000 de euro de persoană", a mai spus reprezentantul ANAT.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pachetele turistice pentru sărbătorile de iarnă, mai scumpe cu 10-20%.
 Vizualizări articol: 451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pachetele turistice pentru sărbătorile de iarnă, mai scumpe cu 10-20%0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei