Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 sep 2008 - Anul XIII, nr. 214 (3895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cel mai mare complex Ramada din Europa, la Bucureşti

Hotelurile Ramada Plaza şi Parc din Bucureşti, deţinute de firma Parc Hotels, vor funcţiona de anul viitor sub forma unui complex integrat, denumit Ramada Convention Center, acesta fiind cel mai mare centru hotelier din Europa afiliat acestei mărci.

Cele două hoteluri estimează pentru acest an afaceri totale de 14 milioane de euro, previziunile pentru 2009 indicând un avans de 8-10%, a declarat miercuri pentru MEDIAFAX Elena Meşină, director de vânzări şi marketing la Ramada Plaza.

În primele opt luni, cele două hoteluri au avut o cifră de afaceri cumulată de 7,5 milioane de euro şi un grad de ocupare de 45%, în condiţiile în care Ramada Plaza, fostul hotel Turist, a fost redeschis în luna martie, după lucrări de modernizare.

"În perioada ianuarie-august, cele două hoteluri au înregistrat afaceri de 7,5 milioane euro, generând un grad de ocupare de 45%. Până la sfârşitul anului ne aşteptăm la afaceri de 14 milioane euro şi la creşterea gradului de ocupare până la 55%", a spus Meşină.

Începând cu 1 ianuarie 2009, hotelul Best Western Parc va fi afiliat de asemenea brandului Ramada şi va alcătui împreună cu Ramada Plaza cel mai mare complex hotelier sub această marcă din Europa şi cel mai mare complex asimilat unui brand în România. Noul centru va funcţiona sub numele Ramada Convention Center.

 

Ramada va totaliza 567 de camere

Hotelul Parc, clasificat la patru stele, aparţine în prezent brandului Best Western şi are o capacitate de 267 camere, precum şi un centru de conferinţe cu şapte săli şi două restaurante.

Viitorul complex Ramada va totaliza 567 de camere şi va avea în plus o sală de conferinţe de 1.500 de locuri, care va fi inaugurată în 2011, în urma unei investiţii de trei milioane euro.

Potrivit reprezentantului Ramada Plaza, la jumătatea anului viitor va fi finalizată renovarea unei baze de agrement şi spa, pentru care vor fi investite 3,5 milioane euro. De asemenea, pentru renovarea faţadei Best Western Parc vor fi alocate aproximativ 1,5 milioane euro.

În ceea ce priveşte tarifele de cazare, preţul unei camere la hotelul Parc va costa anul viitor 85 euro, iar la Ramada Plaza 120 euro.

În ultimii ani, firma Parc Hotels a investit 10 milioane euro pentru modernizarea şi renovarea hotelului Best Western Parc şi 15 milioane euro în modernizarea hotelului Turist şi relansarea lui sub brandul Ramada Plaza.

Parc Hotels, alături de hotelul de cinci stele Howard Johnson Grand Plaza din Bucureşti, sunt controlate de omul de afaceri Gabriel Popoviciu.

Lanţul Ramada face parte din grupul american Windham, cel mai mare francizor mondial din domeniul turistic, care grupează peste 6.400 de hoteluri. Celelalte mărci ale grupului sunt Howard Johnson, Days Inn, Travelodge, Knights Inn, Super 8 Motel şi Wingate Inn.

În afară de Ramada Plaza, în România mai sunt trei hoteluri afiliate la acest brand, dintre care două în Capitală şi unul la Sibiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai mare complex Ramada din Europa, la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cel mai mare complex Ramada din Europa, la Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei