Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 feb 2008 - Anul XIII, nr. 41 (3722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Info economic

Târg de locuri de muncă în Grecia pentru studenţi români

Studenţii români vorbitori de limba engleză, care doresc să lucreze în Grecia pe perioada vacanţei de vară, vor putea găsi un loc de muncă în cadrul unui târg de joburi pentru studenţi cu angajatori greci, care va avea loc în Bucureşti în 6 martie, informează ICEPworld România.

Târgul de locuri de muncă, programat în 6 martie, este primul târg de profil al sezonului de primăvară pentru studenţi cu angajatori din Grecia, tinerii putând lucra ca recepţioner, host/hostess, ospătar, ajutor ospătar, barman, asistent bar, salvamar, animator pentru copii, cameriste, ajutor bucătar sau masseur.

Potrivit organizatorilor, la târgul de la Bucureşti vor participa şase hoteluri de lux din Creta, Corfu, Samos şi Naxos, care oferă studenţilor români posibilitatea de a efectua practică profesională în sezonul de vara 2008.

Pentru Târgul de joburi din 6 martie se pot înscrie on-line studenţi din toată ţara, gratuit, pe www.happysummer.ro sau personal la sediile şi reprezentanţele din Bucureşti, Târgu Mureş, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Ploieşti sau Craiova.

 

Transportatorii rutieri, în negocieri

Federaţia Operatorilor de Transport amână declanşarea protestelor, în urma discuţiei de luni cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor (MT), aceştia stabilind constituirea unui grup de lucru, o nouă întâlnire fiind stabilită pentru săptămâna viitoare.

Reprezentantul Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT), Augustin Hagiu, a declarat, ieri, la finalul întâlnirii cu secretarul de stat al Ministerului Transporturilor Septimiu Buzaşu, că patronatele din domeniul transporturilor rutiere şi reprezentanţii ministerului au semnat un acord, în urma căruia se va constitui un grup de lucru care va avea ca obiectiv găsirea soluţiilor aplicabile oricărui aspect din protocolul patronatelor.

Astfel, cele două părţi se vor întâlni din nou pe 26 februarie pentru a aborda principalele patru puncte pe lista nemulţumirilor FORT.

 

 

Serbia nu instituie blocadă economică împotriva Kosovo

 

Serbia nu va institui o blocadă economică împotriva statului Kosovo, deşi acesta şi-a proclamat independenţa, a precizat ieri ministrul sârb al Comerţului, Predrag Bubalo, pentru agenţia de presă Tanjug, relatează AFP.

"Proclamarea unilaterală a independenţei de către provincia din sudul Serbiei nu va avea consecinţe asupra relaţiilor economice dintre Serbia şi Kosovo", a spus ministrul, citat de agenţia Tanjug.

"Serbia nu poate utiliza un embargo economic asupra unei părţi din teritoriul său, mai ales că acest stat marionetă nu a fost deocamdată recunoscut de nimeni", a adăugat el.

 

Ungaria reduce impozitele

Premierul ungar Ferenc Gyurcsany a declarat, ieri, că guvernul va adopta măsuri de reducere a impozitelor şi a contribuţiilor sociale pentru a susţine înfiinţarea de noi locuri de muncă, transmite AFP.

"Trebuie să reducem taxele pentru a crea locuri de muncă", a afirmat şeful guvernului de coaliţie socialist-liberal într-un discurs în faţa Parlamentului de la Budapesta.

Executivul ungar, care nu se bucură de popularitate în rândul populaţiei, a adoptat la sfârşitul anului 2006, o serie de reforme economice acompaniate de măsuri de austeritate pentru a limita deficitul bugetar, care ajungea în acel moment la cel mai ridicat nivel din Uniunea Europeană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Info economic.
 Vizualizări articol: 318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Info economic1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de pui cu grâu 4 porţii - 40 minute 2 piepţi de pui mai mari400g grâu 1 ceapă2 morcovi1 păstârnac4 linguri ulei100g stafide1 ardei iute1 leg. pătrunjel verde1 lămâie± sare, piper Taie carnea în bucăţi mai... Citeşte