Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 79 (7996)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Interpretări pianistice de excepție răsplătite cu aprecieri și premii, la cea de a VIII-a ediție a concursului ”Tinere Talente”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea de a VIII-a ediție a Concursului de interpretare pian ”Tinere Talente”, organizată de către Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Suceava, s-a încheiat sâmbătă, odată cu decernarea premiilor de interpretare oferite de către juriul concursului. Desfășurat în sala Auditorium ”Ion Carp Fluerici” a Colegiului de Artă ”Ciprian Porumbescu” din Suceava, evenimentul a urmăritcrearea unor standarde în privința interpretării pianistice la nivelul amatorilor, descoperirea unor noi talente pianistice, precum și atragerea copiilor spre activități benefice dezvoltării lor din punct de vedere educațional. Concursul s-a desfășurat în cursul dimineții de sâmbătă în condiții normale de audiție și jurizare în sală, trofeul ”Tinere Talente” ajungând de această dată la un foarte tânăr talent, o fetiță de numai 7 ani din comuna Straja, care a impresionat juriul prin interpretarea sa.

În concurs s-au prezentat în acest an 84 de elevi care au primit numeroase premii, aceștia concurând pe categorii de vârstă și an de studiu, sau în funcție de participarea din partea unor școli vocaționale sau dintre cei care studiază pianul în sistem privat.

În urma audițiilor desfășurate, juriul a acordat trofeul concursului ”Tinere Talente”  unei fetițe de numai 7 ani, Casiana Juravle, aflată în anul 2 de studiu și provenind de la Școala Gimnazială ,,Dimitrie Onciul” din Straja.

Premiul special ”Fly Music”, provenind de la unul dintre sponsorii acestui concurs,  a fost adjudecat de Cezar Grămadă, din clasa a XI-a, de la Colegiul de Artă ,,Ciprian Porumbescu” Suceava, îndrumător prof. Adriana Iftimiu.

Premiul special al Colegiului de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava a intrat în posesia elevului David Ioan Țicaliuc, din clasa a VII-a, de la Școala Gimnazială ”Petru Mușat” din Siret.

Premiul special ”Arond”, al unuia dintre sponsori, a fost adjudecat de Maria Voichița Militaru, din clasa a IV-a de la Artwork Atelier Iași, având prof. îndrumător pe Diana Roman.

A urmat Premiul special al Casei de Cultură a Studenților Suceava, care i-a fost oferit elevului Vlad Schipor, clasa a V-a, de la Școala Gimnazială Nr. 2 Vicovu de Sus, prof. îndrumător Johannes Raimund Onesciuc.

Premiul special ”Monitorul de Suceava” a ajuns la elevul Nicolae Grigoraș din clasa a IV-a, de la Școala Populară ,,Ion Irimescu” din Suceava, prof. îndrumător: Elena Andriescu.

Juriul concursului a fost format din președintele prof. Grigore Bocanci, inspector școlar general IȘJ Suceava, președintele executiv prof. Loredana Mihaela Ceică, inspector școlar arte IȘJ Suceava, alături de cei doi vicepreședinți, prof. Elena Istrate, director adjunct al Colegiului de Artă din Suceava, și prof. Valentin Ianoș.

Alături de secretarii Ilenuța Angelica Costache, secretar-șef și prof. Nicoleta Florea de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava, a participat și Mugurel Bordeianu, în calitate de informatician. Din juriu au mai făcut parte prof. Adriana Teodora  Iftimiu, de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava, prof. Antoanela Târnovan, de la ”Academia Sing” Suceava, prof. Johannes Raimund Onesciuc, de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava, și prof. Ovidiu Gagiu, de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava.

Sponsorii generoși ai ediției din acest an au rămas cei care de-a lungul timpului au arătat implicare și prețuire acestui eveniment muzical, începând cu firmele ”Fly Music”, reprezentată de Florin Fodor, ”Arond”, reprezentată de Robert Croitoru, Casa de Cultură a Studenților Suceava și cotidianul Monitorul de Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Interpretări pianistice de excepție răsplătite cu aprecieri și premii, la cea de a VIII-a ediție a concursului ”Tinere Talente”.
 Vizualizări articol: 760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Interpretări pianistice de excepție răsplătite cu aprecieri și premii, la cea de a VIII-a ediție a concursului ”Tinere Talente”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei