Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 62 (7979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Caritabil

La Fălticeni, licitaţie online pentru ajutorarea refugiaţilor din Ucraina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia „Educaţie, Joc, Sens” din Fălticeni a lansat la începutul acestei săptămâni o licitaţie caritabilă pentru Ucraina – „A iubi e primăvară”. Licitaţia se desfăşoară online, pe pagina de facebook a asociaţiei, până duminică, 20 martie, ora 23.59.

„Pregăteam deja o expoziție, <Bucuriile primăverii>, pentru că ne este dor să revenim la normalitatea dinainte de pandemie. Dădusem zvon în școală că pregătim expoziție de pictură, grafică, desen, fotografie. Adunând desenele pentru expoziție, am văzut tot ce se întâmplă atât de aproape de noi și nu am putut rămâne indiferenți la lucrurile acestea și atunci am schimbat titlul și scopul expoziției pentru a dona bănuții pe care îi vom strânge copiilor refugiaților din Ucraina. Dacă la expoziția inițială copiii participau cu entuziasm și nu prea, pentru că o vedeau ca o temă data la școală, când au aflat că scopul expoziției este ajutorarea refugiaților foarte mulți copii s-au implicat.

Sunt peste 60 de lucrări oferite de 27 de elevi, șapte foști elevi, sunt  făcute în tehnici diferite, fiecare copil a lucrat în tehnica care i se potrivește cel mai bine. Avem și fotografii. Sunt copii de toate vârstele, gimnaziu V – VIII, copii de liceu. Deja avem și lucrări licitate”, a precizat profesor de arte plastice la Colegiul „Nicu Gane”, Anca Șoldănescu.

 

Peste 60 de lucrări pot fi licitate până duminică, 20 martie

Alături de picturile elevilor fălticeneni şi-au oferit lucrări cunoscutul grafician şi caricaturist Doru Axinte, artist care a obţinut numeroase premii în ţară şi străinătate, Cristina Constantin, masterandă a Universității „Babeş-Bolyai”din Cluj, secţia Artă Sacră - Patrimoniu cultural, Florin Olariu, student la facultatea de Arhitectură Iaşi, Bianca Pavel, masterandă la Universitatea „Al. I. Cuza”, studenta Iliuţa Nichita, inginera Loredana Ignat, etc. O altă secţiune a licitaţiei conţine fotografii realizate de tineri fotografi din urbea de pe Şomuz.

„Vă invităm la o licitaţie online cu scop caritabil! Elevii inimoşi şi alţi colaboratori foarte talentaţi îşi donează lucrările pentru a le veni în ajutor refugiaţilor din Ucraina.

Lucrările sunt selectate de prof. Anca Şoldănescu, profesor de arte plastice la Colegiul Naţional <Nicu Gane> Fălticeni şi co-fondator al Asociaţiei <Educaţie, joc, sens>.

Mecanismul licitaţiei: Toate fotografiile cu lucrări sunt postate pe pagina de Facebook a asociaţiei şi conţin descrierea şi preţul de plecare a licitaţiei. Se declară câştigătoare persoana care a licitat suma cea mai mare pentru lucrarea respectivă, prin comentariu direct la fotografie (NU în cadrul postării sau albumului).

Dată închiderii licitaţiei este duminică, 20 martie 2022, ora 23.59. Detaliile privind locul de ridicare/ metoda de livrare a lucrărilor licitate vor fi stabilite individual, cu fiecare câştigător, lucrările putând fi livrate şi prin curier. Rugăm şi oferim seriozitate în cadrul licitaţiei! Vă mulţumim din suflet că ne sunteţi alături în acest demers. Fiecare share ajută!”, a anunţat Asociaţia „Educaţie, Joc, Sens”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Fălticeni, licitaţie online pentru ajutorarea refugiaţilor din Ucraina.
 Vizualizări articol: 583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Fălticeni, licitaţie online pentru ajutorarea refugiaţilor din Ucraina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei