Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 iul 2017 - Anul XXII, nr. 164 (6580)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

28 - 30 iulie

Festivalul „Dorna Art”, ediţia a III-a, în grădina din spatele Cazinoului din Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Festivalul „Dorna Art”, ediţia a III-a, va avea loc, în perioada 28 - 30 iulie, în grădina din spatele Cazinoului şi la Vila Cembra din Vatra Dornei, spaţiu pe care organizatorii îşi doresc să îl transforme într-un mediu urban de recreere şi interacţiune.

Scopul ediţiei din acest an a festivalului este reactivarea oraşului Vatra Dornei din punct de vedere social şi recreaţional, prin manifestaţiile cultural-artistice ce vor avea loc în spaţiul Vilei Cembra şi grădina din spatele Cazinoului, precum şi valorificarea grădinii Cazinoului, prin uşoare intervenţii arhitecturale cu caracter semi-permanent. „Obiectivele Festivalului <Dorna Art> sunt orientate către crearea şi dezvoltarea unor platforme culturale, sportive şi educaţionale pentru tineri pasionaţi de artă, sport şi voluntariat, precum şi atragerea de proiecte culturale în Vatra Dornei, care să ajute la dezvoltarea comunităţii”, au spus organizatorii. Activităţile din cadrul festivalului sunt dedicate tuturor participanţilor şi urmăresc aceeaşi linie educaţională şi recreativă ca la ediţiile trecute. Accesul la festival este gratuit. Oricine se poate înscrie la workshopuri, la atelierele de pictură pe ceramică (susţinute de Caolin – târgul internaţional de ceramică) şi pânză (susţinute de pictorul David Croitor), teatru senzorial-labirint (organizat de Centrul de Resurse pentru Comunitate), atelier de educaţie juridică (cu Cristian Danileţ), workshop cu Beard Brothers sau la concursuri sportive pentru copii. Participarea la toate activităţile este gratuită. Nu vor lipsi nici proiecţiile de scurtmetraj, documentare („Planeta Petrila”) sau concertele susţinute de artiştii selectaţi în cadrul concursului „Arată-te la Dorna Art”, precum şi momentele oferite de alte nume cunoscute din lumea muzicii (Eyedrops, Petra Acker, Sonic Distillery, Blue Velvet, Dani & Friends, Ana Munteanu Trio şi BCVSN). Festivalul „Dorna Art” este organizat de Asociaţia Redescoperă Vatra Dornei, cu sprijinul Primăriei municipiului Vatra Dornei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul „Dorna Art”, ediţia a III-a, în grădina din spatele Cazinoului din Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul „Dorna Art”, ediţia a III-a, în grădina din spatele Cazinoului din Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei