Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 iul 2017 - Anul XXII, nr. 164 (6580)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Admitere Universitatea ”Ștefan cel Mare ” Suceava

La Calculatoare, Drept, Contabilitate și Pedagogia învățământului primar s-au ocupat toate locurile

Duminică, 23 Iulie 2017 (10:55:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toate locurile la specializările Calculatoare - Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, Contabilitate și informatică de gestiune - Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, Drept - Facultatea de Drept și Științe Administrative și Pedagogia învățământului primar și preșcolar - Facultatea de Științe ale Educației, din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava (USV) vor fi ocupate din prima sesiune de admitere, la care înscrierea s-a încheiat vineri, 21 iulie a.c.. Acestea nu vor mai fi incluse în cea de a doua rundă de admitere, care urmează să se organizeze la începutul lunii septembrie, informează conducerea USV, printr-un comunicat de presă.

La sesiunea de înscrieri 10 - 21 iulie a.c., la cele 10 facultăți ale Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava s-au înscris 2.910 de candidați, cu 418 candidați (aproape 17%) mai mult decât în sesiunea de anul trecut, când numărul total al înscrișilor la finalul sesiunii iulie a fost de 2.492.

Programele de licență au cumulat un număr de 3.382 de opțiuni, exprimate de către 1.769 de candidați. Pentru cele 9 programe de licență învățământ la distanță (ID) s-au înscris 219 candidați, cu 310 opțiuni. Pentru locurile alocate etniei rrome și-au depus dosar cinci candidați, față de unul singur anul trecut.

O cifră record de înscrieri, se arată în comunicat, s-a înregistrat pe componenta Români de pretutindeni, pentru care USV a organizat centre speciale de înscrieri în localitățile Sîngerei și Chișinău (R. Moldova), respectiv Cernăuți și Solotvino (Ucraina). În data de de 22 iulie, numărul total al dosarelor depuse era de 616, din care 565 la nivel de licență. Candidații din această categorie pot depune dosare de înscriere până pe data de 24 iulie.

Programele de masterat s-au dovedit, la rândul lor, deosebit de atractive, acestea atrăgând interesul a 884 candidați români, comparativ cu 705 în anul anterior (cu peste 20% mai mult). În această sesiune de înscrieri, pentru programele de conversie profesională, aflate pentru al doilea an consecutiv în oferta de admitere, au optat 38 de candidați.

”Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava speră într-o bună dinamică a înmatriculărilor, care vor începe luni, 24 iulie, și se vor derula până pe 28 iulie, când vor fi publicate rezultatele finale. Candidații declarați admiși trebuie să știe că neînmatricularea conduce la pierderea locului obținut în urma concursului de admitere. Precizăm, de asemenea, că după anul I de studiu, studenții care au ocupat un loc cu taxă pot beneficia de alocație bugetară. Lista studenților care ocupă un loc fără taxă se reface la începutul fiecărui an universitar în urma rezultatelor obținute”, se mai precizează în comunicat.

Reamintim că a doua sesiune de admitere la USV va avea loc între 6 și 13/14 septembrie (fără sâmbătă și duminică).

 

Informații legate de admiterea la USV, actualizate în timp real, pot fi accesate la adresa www.admitere.usv.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Calculatoare, Drept, Contabilitate și Pedagogia învățământului primar s-au ocupat toate locurile.
 Vizualizări articol: 3113 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Calculatoare, Drept, Contabilitate și Pedagogia învățământului primar s-au ocupat toate locurile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei