Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 iul 2017 - Anul XXII, nr. 164 (6580)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ediție specială

Cenaclul transfrontalier „Mașina cu Poeți”, la Memorialul Ipotești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Memorialul Ipotești -  Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu” (județul Botoșani), va avea loc sâmbătă, 22 iulie a.c., începând cu ora 18.00, o ediție specială (cea de-a zecea ședință) a Cenaclului Transfrontalier „Mașina cu Poeți”.

De la Botoșani sunt așteptați să ia parte, citind din creația proprie și participând la dezbateri, poeții Vlăduț Scutelnicu (invitat special), Vasile Iftime, Dumitru Necșanu. De la Cernăuți și-au anunțat prezența Vasile Tărâțeanu (invitat special), Gheorghe Șodrângă și Elena Nandriș, iar de la Suceava vor fi prezenți poeții și prozatorii Florin-Dan Prodan (invitat special), Călin Dănilă, Constantin Horbovanu, George Mahalu, Doru Mihai Mateiciuc, Mircea Nanu-Muntean, Viorica Petrovici, George Sauciuc, Constantin Severin.

Manifestarea va fi moderată de Ala Sainenco și Gina Puică. Gazdele și organizatorii așteaptă ca un public variat de scriitori, elevi, studenți, oameni de cultură și persoane interesate de literatură, artă și dezbateri culturale să participe la întâlnire.

Cenaclul transfrontalier „Mașina cu poeți” este o inițiativă a Lectoratului de limbă română al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava din cadrul Universității Naționale „Yuriy Fedkovych” și a Centrului Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi” din Cernăuți, instituții organizatoare ale evenimentului, în parteneriat cu Clubul de Inițiativă Literară Suceava.

 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cenaclul transfrontalier „Mașina cu Poeți”, la Memorialul Ipotești.
 Vizualizări articol: 1400 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cenaclul transfrontalier „Mașina cu Poeți”, la Memorialul Ipotești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei