Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 oct 2015 - Anul XX, nr. 245 (6057)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Fălticeni

Cosmin Mariciuc, din Săveni, a câştigat trofeul ediţiei a III-a a Festivalului de folk “Nada Florilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cosmin Mariciuc, din Săveni – judeţul Botoşani, este marele câştigător al ediţiei a III-a a Festivalului Naţional Concurs de Muzică Folk pentru Tineret “Nada Florilor”, desfăşurată la Fălticeni, în perioada 17-18 octombrie. În concurs s-au înscris 18 tineri pasionaţi de folk şi formaţii din judeţele: Suceava, Prahova, Botoşani, Neamţ, Braşov, Bacău, Alba şi din municipiul Bucureşti.

Juriul festivalului, format din Mircea Vintilă – preşedinte, Cosmin Vaman, Rodica Boldorea (de la Opera din Braşov) şi Titus Constantin, a stabilit ca premiile, în valoare totală de 7.000 de lei, să ajungă la următorii concurenţi: Trofeul “Nada Florilor” – 2.000 de lei – Cosmin Mariciuc (Săveni, Botoşani); Premiul 1 interpretare – 1.000 de lei – Mihai Moşoi (Buşteni, Prahova); Premiul 2 interpretare – 750 de lei – Cezara Creţu (Săcele, Braşov); Premiul 3 interpretare – 500 de lei – Mateiana Anechiforesei (Fălticeni, Suceava); Premiul 1 creaţie – 1.000 de lei – Ionel Sebastian (Dorohoi, Botoşani); Premiul 2 creație – 750 de lei – Paul-Adrian Tihan (Fălticeni, Suceava); Premiul 3 creație – 500 de lei – Laura Todică (Alba Iulia, Alba). Premiul Special al Juriului, în valoare de 500 de lei, a fost acordat grupului Noi Doi, din Dorohoi.

Premiile au fost asigurate de Primăria şi Consiliul Local Fălticeni şi au fost oferite în cadrul Galei Laureaţilor, care a avut loc duminică, 18 octombrie, după Festivalul Fanfarelor, pe scena din Piaţa “Nada Florilor”. Pe aceeaşi scenă, în cele două zile ale festivalului, au fost prezenţi în recital artişti consacraţi, printre care s-au numărat Titus Constantin, Rodica Boldorea, Cosmin Vaman, Alexandra Andrei, trupa SPAM, Dinu Olăraşu, Mircea Vintilă, Ovidiu Mihăilescu, câştigătorii de anul trecut, trupa Icarus, şi invitaţii de onoare din acest an, trupa Taxi.

Cpt. dr. Marius Irimia, preşedintele Asociaţiei Pathos Cultural, ne-a declarat: „Au participat tineri artişti foarte buni, care au venit din toată ţara. Juriul a avut o misiune forte dificilă, a decis greu, duminică dimineaţa la ora 2 s-a terminat deliberarea. Trebuie să mulţumim în primul rând Primăriei Fălticeni, care a asigurat premiile consistente în bani pentru concurenţi, şi sponsorilor, care ne-au sprijinit pentru a avea cele mai bune condiţii pentru concurs şi pentru a avea invitaţi de marcă în recital. Concurenţii care nu au fost premiaţi au primit menţiuni şi au fost recompensaţi cu 100 de lei”.   

Festivalul a fost organizat de Primăria municipiului Fălticeni, Asociaţia Pathos Cultural şi Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cosmin Mariciuc, din Săveni, a câştigat trofeul ediţiei a III-a a Festivalului de folk “Nada Florilor”.
 Vizualizări articol: 1139 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cosmin Mariciuc, din Săveni, a câştigat trofeul ediţiei a III-a a Festivalului de folk “Nada Florilor”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei