Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 feb 2015 - Anul XX, nr. 34 (5846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Teatrul „Vasile Alecsandri” din Iaşi

Piesa „Tanti Chanel”, pe scena Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Marţi, 17 februarie, de la ora 19.00, Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava va fi gazda piesei de teatru „Tanti Chanel”, în interpretarea actorilor Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi.

Piesa de teatru „Tanti Chanel”, după Nikolai Koleada, îi are în distribuţie pe Silvia Băleanu Popa, Annemarie Chertic, Irina Răduţu–Codreanu, Andreea Boboc, Alina Mîndru, Andreea Spătaru şi Daniel Busuioc. Regia îi aparţine lui Ion Sapdaru, pregătirea muzicală lui Dragoş Mihai Cohal, iar costumele şi decorul au fost asigurate de Alina Dincă Puşcaşu, respectiv Gelu Rîşca.

Preţul unui bilet la spectacol este de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi şi studenţi. Biletele se pot achiziţiona între orele 09:00-16:00, de la camera 101, din corpul F al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, sau la intrarea în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, înaintea spectacolului. Informaţii şi rezervări la telefonul: 0753 595 452.

Potrivit organizatorilor, „piesa lui Koleada, <Tanti Chanel> (în original <baba Chanel>) este un eseu al apusului existenţei omului pe pământ. Scrisă cu mult umor, dar şi cu pronunţate tuşuri dramatice şi tragice, <Tanti Chanel> derivă clar din filonul realismului critic al marii literaturi ruse. Temele lui Dostoievski, Gogol, Cehov se împletesc firesc în opera acestui creator care caută să-şi povestească istoriile sincer până la naturalism. Koleadabalansează în piesele sale cu un curaj nebun pe marginea prăpastiei, alimentându-se din vertijul spaimei, al nesăbuinţei şi al hazardului.

Trăirea maximă, marile prăbuşiri interioare, colapsul emoţional pe fondul unei poveşti banale - acestea sunt mijloacele cu care îşi construieşte piesele NikolaiKoleada, care nu se dezminte nici în <Tanti Chanel>”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piesa „Tanti Chanel”, pe scena Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Piesa „Tanti Chanel”, pe scena Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Dovleac copt, cu miere Ai trebuință de: 800 g dovleac (zis și plăcintar), 100 g zahăr, 100 g miere; facultativ: zeama de la o lămâie.Cum se procedează: Dovleacul se curăță de coajă și de sâmburi, se taie în cuburi, se tăvălește prin zahăr tos și se așază... Citeşte