Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mai 2008 - Anul XIII, nr. 119 (3800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ

O manifestare cu impact la public

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Expoziţia „Coroana Reginei Maria - Un simbol al României reîntregite”, care a avut loc la Muzeul de Istorie din municipiul Suceava în intervalul 10-20 mai a.c., a fost o manifestare cu impact la public.

Reîntors de la Bucureşti, unde a fost pentru a înapoia piesa spre a-şi relua locul în Tezaurul de la Muzeul Naţional de Istorie a României, directorul general al Complexului Muzeal Bucovina (CMB) Suceava, Constantin-Emil Ursu, a prezentat un bilanţ al acestei expoziţii care, pe parcursul celor zece zile, a avut 4.909 vizitatori.

Dintre aceştia, 2.699 au fost plătitori ai biletului de intrare (suma totală încasată fiind de 3.965 lei) iar 2.210 au avut acces gratuit.

De gratuitate s-au bucurat reprezentanţii organizatorilor manifestării, oficialităţile locale şi judeţene, colaboratorii instituţiei muzeale, dar şi publicul care a trecut pragul muzeului în ziua de 18 mai, când s-a aniversat Ziua Internaţională a Muzeelor.

 

1.400 de vizitatori într-o singură zi

De fapt, cu prilejul Zilei Internaţionale a Muzeelor numărul total al vizitatorilor din locaţiile CMB Suceava a trecut de 2.300 (1.400 la Muzeul de Istorie - unde principala atracţie a constituit-o expoziţia „Coroana Reginei Maria - Un simbol al României reîntregite”, 483 la Cetatea de Scaun, 190 la Muzeul Satului Bucovinean, 212 vizitatori la Muzeul de Ştiinţele Naturii şi 36 la Secţia de Etnografie de la Hanul Domnesc).

Constantin-Emil Ursu a spus că expoziţia a atras public şi din alte judeţe, „Cartea de impresii” cuprinzând aprecieri din partea unor vizitatori din Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău şi chiar Târgu Mureş.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O manifestare cu impact la public .
 Vizualizări articol: 593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
O manifestare cu impact la public3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei