Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 234 (8151)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Colţul cititorului

Crosul Toamnei, la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului

Elevii Colegiului „Alexandru cel Bun” Gura Humorului și-au propus să promoveze sportul prin puterea exemplului și să încurajeze de la mic la mare și celelalte generații să adopte un stil de viață sănătos. Crosul Toamnei a deschis calendarul competițional al acestui an școlar, fiind totodată și primul eveniment sportiv major pentru elevi, organizat după perioada pandemică.

Competiția a implicat atât profesorii de educație fizică, cât și alți profesori, voluntari și nu în ultimul rând, cei 250 de elevi care au ales să ne fie exemplu în această zi frumoasă de toamnă. A fost o evadare din cotidian, o zi plină de energie și bună dispoziție. Deși concursul a fost strâns datorită numărului mare de participanți, cadrul competițional a antrenat pe toată lumea spre a-și depăși limitele și a atinge noi obiective. S-a parcurs un traseu de 1,5 kilometri pe aleile Parcului Ariniș, în cadrul căruia concurenții au fost departajați de rezistența fiecăruia. Au fost organizate 2 starturi, unul pentru categoria feminin, iar celălalt pentru categoria masculin, ceea ce le-a oferit ocazia celor de pe margine să motiveze alergătorii de pe traseu. 

La această activitate au fost implicați și elevii din cadrul Clubului de Arte Vizuale și cei din cadrul Clubului de Fotografie de la Colegiul „Alexandru cel Bun”. Astfel, cei mai rapizi dintre alergători au fost recompensați cu câte un tablou pictat de elevii la Clubul de Arte Vizuale, dar și cu tricouri și carnețele oferite de Asociația Sportivă CAB și pensiunea La Conac în Bucovina. Totodată, fotografii liceului au avut oportunitatea să-și pună la încercare măiestria în a crea momente de neuitat pentru toată lumea prin fotografiile care vor rămâne ca amintiri prețioase.

Liceenii au îmbinat utilul cu plăcutul, ajungând la concluzia că sportul este o cale de eliberare a minții, ori de câte ori creierul încearcă să ordoneze emoțiile acumulate de peste zi.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Sportivă și Consiliul Școlar al Elevilor de Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului.

 

Articol realizat de:

Delia Gabriela Rusu - 9A

Alesia Ungureanu - 10A

Mihnea-Viorel Flutur - 11A

prof. Varvaroi Ovidiu

prof. Bîrzu Iulian

prof. Isopescu Sorin

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crosul Toamnei, la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crosul Toamnei, la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Coltul cititorului

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei