Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 234 (8151)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Deflagrație

Explozie într-un bloc din Vatra Dornei. O femeie a suferit arsuri, iar 19 apartamente și 3 mașini au fost afectate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O explozie puternică a produs panică ieri dimineață în zona centrală din Vatra Dornei. O acumulare de gaze de la o butelie a făcut ca deflagrația să se poată produce. Proprietara apartamentului situat pe strada Sondei, din zona Unirii, o femeie de 79 de ani, nu a simțit mirosul de gaz, iar incidentul s-a petrecut în momentul în care aceasta a băgat în priză o aerotermă. Femeia, care a suferit arsuri la mâini și față, dar și un atac de panică, a fost preluată de echipajul medical, care după ce i-a oferit primele îngrijiri a transportat-o la spital.

Trebuie spus că explozia nu a fost urmată de incendiu, astfel încât pompierii chemați la fața locului au avut doar rolul de a monitoriza situația. La fața locului alte 18 apartamente au fost avariate de suflul exploziei, care a distrus total sau parțial geamuri și uși. La unul dintre apartamentele de la etajul 2, ușa metalică s-a deformat și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru deblocarea proprietarului. Trei mașini parcate în zona blocului unde a avut loc explozia au fost afectate, fiind distruse geamurile.

La blocul afectat de explozie s-a deplasat ieri un specialist de la Inspectoratul de Stat în Construcții. Acesta a stabilit că blocul este locuibil și nu există nici un risc pentru locatari de a reveni în imobile. ”Din cele 34 de imobile câte există în acel bloc, dacă e să îl punem la calcul și pe cel unde a avut loc explozia, 19 au fost afectate. Noi i-am ajutat pe oameni să își cumpere uși, care urmau să fie schimbate în cel mai scurt timp. Este un incident regretabil, dar cel mai important este că nu avem răniți, cu excepția proprietarei. Suntem receptivi la nevoile celor afectați și sperăm ca totul să reintre în normal în cel mai scurt timp”, a precizat Marius Rîpan, viceprimarul din Vatra Dornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Explozie într-un bloc din Vatra Dornei. O femeie a suferit arsuri, iar 19 apartamente și 3 mașini au fost afectate.
 Vizualizări articol: 919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Explozie într-un bloc din Vatra Dornei. O femeie a suferit arsuri, iar 19 apartamente și 3 mașini au fost afectate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei