Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 117 (6827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şcoala sireteană – punte între generaţii

Duminică, 20 mai 2018, Şcoala Gimnazială ”Petru Muşat” Siret a convocat un Consiliu Profesoral Festiv cu tema ”Punte între generaţii”, organizat cu ocazia celebrării Zilei Şcolii.

Această şcoală şi-a pus amprenta asupra personalităţii miilor de tineri care au absolvit-o, fiind incontestabil meritul atâtor învăţători şi profesori, mulţi trecuţi în eternitate, care s-au străduit să le modeleze caracterele, dăruindu-le învăţătură. De aceea, lor, slujitorilor şcolii de ieri şi de azi, li se cuvin recunoştinţa şi consideraţiile celor la a căror educare au contribuit, precum şi preţuirea întregii societăţi. 

La activitatea, care s-a desfăşurat la Centrul Cultural ”Mihai Teliman”, au participat elevi, părinţi, dascăli de ieri şi de azi, reprezentanţi ai diferitelor instituţii publice, ai Consiliului Local şi ai Primăriei oraşului Siret.

În prima parte a evenimentului a fost prezentată o retrospectivă a şcolii din ultimii 10 ani, rezultatele activităţilor şcolare şi extraşcolare, precum şi proiectele naţionale şi europene derulate de şcoală. Au fost premiaţi foştii dascăli ai acestei instituţii, dar şi elevii care au avut rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile şcolare de anul acesta. Această celebrare a constituit un prilej propice de a lansa şi primul număr al revistei şcolii ”Vocea Muşatinilor”. Moderatorii acestei activităţi au fost dna director Liliana Mocrei şi dl director adjunct Dumitru Băncescu.

Cea de a doua parte a evenimentului a constat în prezentarea unui program artistic plin de momente speciale, dans şi muzică, pregătit de elevii şcolii sub îndrumarea dnei profesor Zirca Ianoş.

Aniversarea şcolii, dincolo de recunoaşterea tradiţiei şi a valorii, a însemnat, mai ales, un moment încărcat de emoţii şi de bucurii, de evocare a unor clipe minunate. „La mulţi ani, şcoală dragă!” 

 

Director,

prof. Liliana Mocrei

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şcoala sireteană – punte între generaţii.
 Vizualizări articol: 1765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şcoala sireteană – punte între generaţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei