Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mai 2009 - Anul XIV, nr. 108 (4094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe cine au speriat verzii?

Pentru mine este clar: partidele verzi-ecologiste din România nu au „loc” la alegerile europarlamentare din iunie 2009. Acest lucru nu l-am hotărât eu, ca preşedinte al Partidului Verde Suceava, şi nici colegul meu de suferinţă de la PER Suceava, ci însuşi BEC-ul şi justiţia din România.

M-am tot întrebat : de ce acest lucru ?

Pentru că de strâns, noi, ecologiştii din România, am strâns peste 200.000 de semnături, am respectat legea, dar sigura vină pe care o avem este că nu am putut să păzim semnăturile depuse la BEC şi nici cei de la BEC nu au dorit să sigileze lădiţele cu semnături, pentru a vedea dacă cineva are interes să le copieze la vreun aparat specializat sau nu. Poate cine ştie, vreun răsărit de politician s-a speriat de ecologişti.

Ce frumos şi liniştit era dacă se lăsa în voia sorţii PV şi PER să participe la europarlamentare din 2009. Şanse mari să pupăm reprezentanţi în Parlamentul European erau destul de scăzute, dar erau. Aşa, nu se ştie dacă conducerea actuală a statului nu va mai primi un „bobârnac” de la cei care se ocupă de monitorizarea noastră.

Trăim în România, ţară membră UE şi cu aspiraţii democratice, dar cu o parte din graniţe aproape de nea Voronin şi tătuca, iar asta contează, mai ales în mentalitatea conducătorilor iubiţi din România. Să ne mai mirăm că de aproape 20 de ani nu am evoluat cu nimic, doar schimbăm coperţile de la mapele de corespondenţă şi tăbliţele cu şefii de instituţii pentru a inscripţiona numele unui „maestru” în minciuni politice şi infecţii verbale.

Frumos ne mai şade.

La noi, în România, până şi speranţa de mai bine a murit. Am ajuns în anul 2009 să vedem că politicienii de astăzi, care cu ceva timp în urmă zbierau că nu vând ţara şi că vor respecta punctul 8 de la Timişoara, sunt mai răi şi mai câini decât cei ce au preluat conducerea după 1989. Ce poţi să mai crezi ? Nimic. Doar să aştepţi ca cei din UE să ne facă dreptate.

Poate nu vom păţi ca bieţii noştri bunici, care i-au aşteptat pe americani în 1945 şi tot au aşteptat şi au aşteptat şi au aşteptat...

 

Dan Acibotaritei, preşedinte P.V. Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pe cine au speriat verzii?.
 Vizualizări articol: 672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pe cine au speriat verzii?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei