Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 aug 2008 - Anul XIII, nr. 194 (3875)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aniversare... sportivă la Mihoveni

La Mihoveni a avut loc, vineri, aniversarea a 26 de ani (1982 - 2008) a echipei de fotbal „Releul”. Aceasta a fost posibilă datorită primarului comunei Şcheia col. Vasile Andriciuc care a înţeles că sportul face parte integrantă din Cultura Universală. Tinerii care practică o disciplină sportivă trebuie să posede calităţi fizice deosebite, dar şi calităţi morale cum ar fi: iniţiativa, perseverenţa, judecata, curajul, stăpânirea de sine.

„Fotbalul nu e izolat de viaţă, ci face parte din ea. Dacă ai trăit într-adevăr în lumea fotbalului şi ai studiat-o poţi înţelege ce se întâmplă şi în afara ei.”

„Fotbalul este, în cel mai înalt grad, un creator de legende şi caractere”.

„Fotbalul – bucuria lumii”.

Toate acestea vor face ca tinerii de astăzi să devină mai ambiţioşi şi să practice o disciplină sportivă, care le va lungi durata vieţii, vor deveni mai sănătoşi şi mai viguroşi, oameni de nădejde pentru viitorul scumpei noastre patrii, România.

La această aniversare, alături de domnul primar, care este şi fiu al satului, un rol important l-a avut şi domnul profesor Vasile Gavrilovici, care a înfiinţat această echipă în urmă cu 26 de ani.

Printr-o colaborare şi înţelegere deplină, domnul primar a înmânat diplome de merit fotbaliştilor veterani. Aceştia aveau ochii plini de lacrimi, emoţii şi bucurie în amintirea anilor care au trecut. Ei le-au dat sfaturi celor tineri ca să le urmeze marea lor pasiune care a fost fotbalul. Acesta este un joc de echipă, inteligent, rapid şi cu o priză mare la public.

Primarul comunei a ţinut un discurs despre istoricul acestei echipe, jucătorii care au activat în decursul anilor, precum şi despre baza sportivă din localitate, parcul şi monumentul.

Cu această ocazie preotul satului, Viorel Lazăr, a ţinut o slujbă pentru a sfinţi stadionul şi toate cele dimprejurul lui.

Luând cuvântul, domnul profesor Vasile Gavrilovici a spus că este foarte mulţumit de această realizare, şi că a reuşit în viaţă să aibă copii, să sădească pomi şi să înfiinţeze o echipă de fotbal, „Releul”. Discursul a fost ascultat cu atenţie de către toţi cei prezenţi, aceştia fiind foarte bucuroşi că au ocazia de a vedea o asemenea aniversare în localitatea lor.

La final, jucătorii veterani au primit din partea profesorului Vasile Gavrilovici tricouri cu inscripţia echipei şi anul înfiinţării. Juniorii Releului au primit câte o minge de fotbal. Arbitrii de fotbal au primit câte un tricou şi o minge de fotbal. După terminarea festivităţilor, a avut loc un meci de fotbal dintre echipa de veterani şi echipa de juniori a „Releului”. Disputa a fost oficiată la centru de către profesorul Vasile Gavrilovici, care pe data de 27.07.2008 a ocupat locul I la Crosul Veteranilor din oraşul Debrecen (Ungaria). La cele două linii au oficiat, mereu tot mai plin de dorinţă, Dumitru Catargiu şi curajosul şi ambiţiosul Doru Halici. Scorul final „Releul Veterani” – „Releul juniori” 5-6.

 

John England

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aniversare... sportivă la Mihoveni.
 Vizualizări articol: 1018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aniversare... sportivă la Mihoveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei