Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2008 - Anul XIII, nr. 19 (3700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Întâlnirea veteranilor cu elevii

S-a imortalizat în memoria noastră a veteranilor de război pe lângă alte evenimente de însemnătate mare, şi cea întâlnire din data de 19 decembrie 2007 între grupul de veterani de război şi tânăra generaţie de la Şcoala cu clasele I – VIII Ipoteşti Suceava, a cărui director este dl profesor Guzu Marian, cu sprijinul substanţial al dlui profesor de istorie Achiţei Mariana, în program s-a simţit puternic din pregătirea culturală temeinică ce poseda aceste două persoane dl profesor Guzu şi dna prof. Achiţei. Totodată, a nu se uita contribuţia tuturor cadrelor didactice pentru reuşita în înflăcăratului program desfăşurat la acea dată astfel:

S-a intonat imnul naţional.

S-a purtat un dialog între veteranii de război şi tânăra generaţie.

S-au cântat cântece patriotice.

S-au audiat colinde.

S-a urmat un spectacol intitulat „Coana Chiriţa”-

În realizarea programului şi-a pus amprenta şi domnişoara învăţătoare Daniela Chir. S-au acordat diplome de onoare şi flori grupului de veterani de război.

În final, s-a oferit o masă festivă.

Pentru toate aceste activităţi desfăşurate în ziua menţionată mai sus grupul de veterani de război au rămas profund impresionaţi de eforturile depuse de aceste cadre didactice şi elevii cuprinşi în acest program reuşit.

Motiv ce ne îndeamnă să ne adresăm cu rugăminte Inspectoratului Şcolar al judeţului Suceava să fie dată ca exemplu demn de urmat această şcoală pentru altele din judeţul Suceava.

Ştiindu-se că în afară de programul ordonat de Ministerul Învăţământului care cuprinde obiectele de învăţământ şi capitolele de predat la diverse discipline a cerut şi ore suplimentare pentru realizarea programului urmărit de grupul de veterani de război în acea zi.

Avându-se în vedere munca depusă şi răbdarea ce-i caracterizează pe cadrele didactice şi elevii de la şcoala specificată mai sus, în fruntea căruia se află dl director prof. Guzu Marian cu ajutorul neprecupeţit al dl prof. de istorie Achiţei Mariana, grupul de veterani de război adresează cele mai sincere mulţumiri atât pentru programul urmărit cât şi pentru primirea călduroasă şi ospitalitatea ce li s-a acordat cu acest prilej.

 

Semnează, Popescu Dragoş, Socoliuc Ilie, Scolobiuc Vasilem Iatcu Dragoş, Cibireac …..

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întâlnirea veteranilor cu elevii.
 Vizualizări articol: 597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întâlnirea veteranilor cu elevii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mâncare de ouă cu crenvurşti 6 porţii - 45 minute 8 ouă10 crenvurşti3 cepe1 ardei gras4-5 roşii1 morcov100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Tocaţi mărunt ceapa şi morcovul şi căliţi-le în 50ml ulei, 10 minute. Adăugaţi crenvurştii tăiaţi în felii... Citeşte