Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 171 (5378)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Stelistul Meme Stoica face sex cu cadavre

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Faptul că jurnaliştii sportivi români sunt de o incompetenţă frizând prostia nu justifică deloc comportamentul grosolan al lui Meme Stoica faţă de ei. Se ştie că individul respectiv a agresat, acum vreo trei zile, nişte ziarişti de la postul Protv, printre care şi o duduie de 26 de ani. Necoaptă ca o zambilică, se zice, deşi bunica avea cinci copii la vârsta ei.

Expresiile folosite de Stoica în conflictul cu ziariştii sunt în nota bădărăniei sale obişnuite. Cităm doar „să-ţi f... morţii în gât”, pentru că dezvăluie întreaga prostie a acestui infatuat. Imaginea unui ins elegant ca Stoica, făcând cu morţii ceea ce spune înjurătura sa că face, este sinistră, este de domeniul patologicului. Stoica, făcând sex oral unor cadavre, unele pornite bine spre stadiul scheletic... Stoica, slobozindu-şi sămânţa sa tâmpită în gâtul unor leşuri... Spermatozoizii săi alergând în grupuri pe oase descărnate...

Brrrrr!!! Chemaţi vă rog ambulanţa de la psihiatrie ! Omul ăsta nu are voie să mai stea o clipă în libertate.

Stoica e la fel de ţopârlan ca oricare din tagma lui. La fel gândesc şi vorbesc Gigi Becali, vărul său Giovani, apoi dinamovistul Cornel Dinu şi văcarul Porumboiu... Aşa vorbeşte caţa de nevastă a antrenorului Stelei. Aşa vorbeşte Cârţu. Aşa vorbesc aproape toţi. Nu de pomană stadionul a devenit un loc pe care orice persoană civilizată îl evită din instinct. Tonul îl dau preşedinţii de cluburi şi antrenorii. După ei, vin jucătorii, începând cu căpitanul echipei şi portarul.

Din întâmplarea respectivă se naşte o întrebare retorică. Pe Memeu Stoica ăsta cine l-a făcut mare? Cine a suflat în curul lui ca într-o băşică de porc? Nu cumva televiziunile şi ziarele, sportive sau nesportive, care una-două îi cereau părerea la orice se petrecea în sportul cu băşica rotundă? Care îl linguşeau pentru a obţine de la el o declaraţie, o cugetare, orice? Atunci, de ce o fac acum pe revoltatele? Culeg ce au semănat.

În restul lumii, şefii de cluburi nu vorbesc una-două la ziare şi televiziuni, tataie. Doar antrenorii şi jucătorii o fac, şi nu oriunde şi oricând li se scoală, ci doar în cadrul conferinţelor de presă oficiale, de dinainte şi de după meciuri. 

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stelistul Meme Stoica face sex cu cadavre.
 Vizualizări articol: 2394 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Stelistul Meme Stoica face sex cu cadavre4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei