Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 137 (5344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Mi s-a îndeplinit profeţia cu Becali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

He-he-he! Credea cineva că a scăpat aşa ieftin de mine? Dacă da, s-a înşelat. Iată că m-am întors la rubrica de faţă proaspăt, după o lună în care fost-am plecat spre alte zări, mult mai acătării ca astea, ca s-o zic drept.

Cât am lipsit, s-a adeverit raţionamentul meu recent cu Gigi Becali prezentând linia de modă „Penitenciar 2013”. Omul s-a mânjit cu bani care doar aparent, pe hârtie, erau ai lui, n-a ştiut să-i întoarcă la timp cui trebuie, n-a ştiut să ia aminte la semnalul trimis printr-un interviu acordat presei de fostul său badigard Zmărăndescu şi acum e acolo unde sper să rămână până l-oi scoate eu.

Nici că merita altceva acest căpcăun de carton al zilelor noastre mizerabile. De când se mai credea şi alesul lui Iisus şi al Fecioarei Maria, devenise de o sută de ori mai antipatic, deşi aşa ceva sună incredibil. Orice prost nu-i prost destul, dacă nu-i şi injectat cu misticism.

Mai jenant e că braţ la braţ cu el a intrat pe poarta instituţiei penitenciare şi fostul ministru al Apărării Victor Babiuc, încă doi ani şi mă duc. Mai mare ruşinea, pentru un om în vârstă de 75 de ani; că una e să faci pripon la juneţe, şi alta la 75 de ani, când nepoţii sunt mari, la casele lor, pregătindu-ţi un rând de strănepoţi. Până şi colegul Remeş – fost şi el ministru, actualmente pârnăiaş - este mai tinerel.

Având în vedere vârsta sa din buletin, Babiuc va scăpa mai ieftin, cu doar un an petrecut după gratii. Dar şi zece zile înseamnă mult, mai ales când stai la un loc cu Becali. Iar asta e cea mai grea pedeapsă: să-l vezi zilnic pe cel mai gonflat prostălan al zilelor noastre.  

Vedem aşadar din ce în ce mai mulţi parlamentari, europarlamentari şi miniştri intrând la puşcărie. Hoţi din banul public îşi primesc tot mai des pedeapsa.

Putem însă aplauda? Nu. Cu ce ne încălzeşte puşcăria lor, atâta vreme cât viaţa noastră se duce în frustrări şi sărăcie? Cu ce ne consolează asta?

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mi s-a îndeplinit profeţia cu Becali.
 Vizualizări articol: 1630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Mi s-a îndeplinit profeţia cu Becali5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei