Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 iul 2012 - Anul XVII, nr. 169 (5074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Despre Ponta şi Băsescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Două idei aş vrea să punctez azi:

1.Pentru plagiatul ăla care ne-a înnebunit pe toţi de cap, cred că premierul Victor Ponta n-are o mare vină. Vinovat e sistemul cretin de învăţământ, care împrăştie diplome de doctori la grămadă, ca pe nişte fluturaşi aruncaţi din avion.

Să zicem lucrurilor pe nume şi pe prenume: 999 din 1.000 de doctorate se iau în România aşa, printr-o fraudă mai mică sau mai mare. Unii, mai comozi, plătesc pe cineva să le scrie lucrarea. Alţii plagiază.

A face un doctorat pe bune presupune mii de ore de studiu individual şi sute de cărţi împrumutate de la bibliotecă, pentru a fi consultate. Pentru asta, trebuie o minte exersată şi harnică.

Ponta are faţă de om care nu pare suspect dacă intră într-o bibliotecă – fie ea şi a academiei. Dar când s-o facă, dacă a fost hărţuit ani în şir de atâtea obligaţiuni de serviciu ? Ziua are doar 24 de ore, nu s-a inventat încă ziua gonflabilă, nici măcar pentru unul ca el.

Desigur, e grav că un om cu ştaif – cadru universitar şi procuror – s-a pretat să plagieze. Dar asta-i România, frate, nu ne-am lămurit încă ?! 

2. Dacă - ferească Dumnezeu ! - Băsescu va rămâne în funcţie după referendumul ce se apropie cu acceleratul, el nu va ierta umilinţa suspendării. Cu răutatea lui fără limite, va găsi vinovaţi peste tot, începând cu cea mai lipsită de apărare victimă: poporul român. Va curge mult sânge, dacă nu ne lepădăm de el.

Dacă vreţi să-i estimaţi prestaţia de preşedinte, gândiţi-vă doar la Udrea. Apoi, remember, în vreme ce noi crăpam de foame, fie-sa se relaxa la Bruxelles în toate poziţiile, cu mii de euro primiţi nemeritat lunar. Dar nu le uitaţi nici pe Roberta Anastase şi nici pe restul pupezelor şi pupăzoilor de partid. Cu toţii au trăit bine.

Indiscutabil, poporul român trebuie să scape de această ciumă istorică. N-aveţi milă de el, că Băsescu va avea din ce trăi. Cred că îi va putea da Satanei lecţii de viaţă, fiindcă în materie de răutate este de o mare competenţă.

E doctor în răutate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Despre Ponta şi Băsescu.
 Vizualizări articol: 1269 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Despre Ponta şi Băsescu4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei