Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 nov 2011 - Anul XVI, nr. 259 (4857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Balul Bobocilor

Colegiul Tehnic „Alexandru cel Bun” din Humor şi-a desemnat noii Miss şi Mister ai liceului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Sfârşitul lumii... se amână” este genericul sub care s-a desfăşurat anul acesta Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului. Bobocii au încercat în cele câteva ore de bal să salveze planeta prin muzică, dans şi veselie.

Balul Bobocilor a avut loc vineri, 28 octombrie 2011, la Casa de Cultură din Gura Humorului, iar tema spectacolului i-a incitat pe elevii care au participat la petrecere. Totul a început cu momentul deschiderii, care a surprins publicul: în costume speciale şi pe ritmuri de gospel, câteva eleve au afişat tema şi au dat startul unei permanente bune dispoziţii şi unor momente care au ţinut participanţii cu sufletul la gură. S-a vorbit mai puţin, dar a fost multă mişcare, energie, emblema acestui spectacol fiind, s-ar putea spune, „music and joy can save the planet” (n.r. muzica şi buna dispoziţie pot salva planeta). Pe ritmuri de country american au intrat în scenă candidaţii la titlu, care au fost de fapt salvatorii lumii, veniţi din constelaţia Pandora, nume simbolic pentru cei de a IX-a, care sunt la început şi care s-au prezentat foarte concis, grăbind momentele care au urmat.

 

Perechile de concurenţi s-au întrecut în „talente”

Şapte perechi de concurenţi s-au luptat pentru a cuceri publicul, care preţ de câteva ore a stat cu ochii pe ei, „vânând” orice mişcare. Într-un „saloon” american, cele şapte perechi au făcut cunoştinţă cu publicul. S-a putut remarca nota de umor în care au avut loc prezentările şi, spre deosebire de alţi ani, emoţiile păreau să nu existe, fetele au fost degajate, curajoase, cu nerv, poate pentru că fiecare dintre ele a fost frumoasă, inteligentă şi cu bun-gust.

Nu a fost nevoie de prezentarea momentelor, deoarece eleva Diana Lazăr, din clasa a XII-a A, pasionată de teatru de ani buni, a reuşit să lege toate etapele din spectacol cu talent, distincţie şi implicare scenică. A fost şi momentul ei pe scenă, nu doar al bobocilor. Un dans ţigănesc a incendiat sala, ritmurile alerte, costumele şi sincronizarea dansatorilor au fost elemente care au dat culoare şi bună dispoziţie momentului. Cei doi coregrafi de la Ansamblul „Ciprian Porumbescu” şi costumele deosebite au creat o atmosferă incendiară.

Prima a fost proba la alegere. Perechea întâi a cântat, cei doi completându-se admirabil. A doua pereche a interpretat un fragment umoristic reuşit. A treia pereche a creat un moment dificil, de sincronizare perfectă, într-un exerciţiu de gimnastică. Numărul de pantomimă interpretat de perechea cu numărul patru a fost la fel de reuşit, a presupus foarte multe repetiţii. Cei doi elevi care au format perechea a cincea au dansat vals şi quick fox cu stil şi eleganţă. La ultimele două perechi, fetele au colaborat în repetarea unui dans alert, în timp ce băieţii au avut un număr de pantomimă.

 

„Vunk” a dat un spectacol de zile mari

Balul a continuat cu o suită de dansuri populare, care au antrenat nu numai bobocii şi bobociţele costumate în straie specifice, ci şi publicul.

Au urmat proba de cultură generală, care le-a dat puţin de furcă, şi proba de dans.

Concertul susţinut de trupa Vunk va rămâne pentru mult timp în amintirea adolescenţilor din Gura Humorului, prin consistenţă, efecte realizate cu artificii,  reveniri în scenă şi priză la public.

S-a votat pe spatele biletelor sau invitaţiilor, iar voturile au fost adunate în urne, de la toţi cei prezenţi.

 

Miss şi Mister, colegi de clasă

O idee foarte apreciată a fost premierea tuturor cu un anumit titlu, şi anume Miss şi Mister Charm, Miss şi Mister Popularitate, Miss şi Mister Eleganţă, Miss şi Mister Originalitate, Miss şi Mister Vitalitate, Miss şi Mister Spontaneitate. Miss Boboc 2011 este eleva Ramona Lionti, care a cucerit prin modestie, fineţe şi, nu în ultimul rând, frumuseţe, iar Mister Boboc 2011 a fost ales Alexandru Horga, ambii în clasa a IX-a F, specializarea Filologie.

După decernarea premiilor, toată lumea a fost invitată în club pentru sărbătorirea câştigătorilor.

Întregul spectacol a fost organizat de către elevii claselor a XII-a, sub îndrumarea profesorului George Checheriţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colegiul Tehnic „Alexandru cel Bun” din Humor şi-a desemnat noii Miss şi Mister ai liceului.
 Vizualizări articol: 1746 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Colegiul Tehnic „Alexandru cel Bun” din Humor şi-a desemnat noii Miss şi Mister ai liceului4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fotografia cu Mister e gresita trimis de
( 2 nov 2011, 15:43:29
BAIATUL DIN POZA NU ESTE MISTER BOBOC 2011 -castigatorul este HORGA ALEXANDRU ,nicidecum baiatul din poza pusa de dumneavoastra.fata este intradevar Miss ,dar baiatul nu
2.   Informati-va inainte de a scrie! trimis de
( 2 nov 2011, 20:49:38
Baiatul din fotografie este fratele castigatoarei.
Cat despre articol... jalnic! Informati-va inainte de a scrie! Care e numele celor doi coregrafi ? Cum au facut cei doi o atmosfera incendiara? Au scos iepuri din palarie?!
Cat despre prezentarea momentelor... prezentarea a existat!
Pacat.... Daca si spectacolul ar fi fost facut cu amatorismul in nota caruia e scris articolul...JALE!
3.   Gh the best trimis de
( 3 nov 2011, 19:57:32
nu cumva sunt pe interes aceste distinctii?:D

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2011

Topul Balurilor Bobocilor 2011
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei