Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 nov 2010 - Anul XV, nr. 261 (4552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Grupul Şcolar “Vasile Deac”

Zece perechi de adolescenţi, în concurs pentru cei mai frumoşi boboci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zece perechi de adolescenţi se vor întrece în această seară pentru titlurile de Miss şi Mister Boboc 2010 ai Grupului Şcolar „Vasile Deac” din municipiul Vatra Dornei, balul fiind programat începând cu ora 19:00, în „Club OK” din localitate.

Cosmin Apetrei şi Raluca Crăciunescu, Andrei Creţu şi Raluca Zăpârţan, Lucian Popa şi Petronela Clanetaru, Ionuţ Iftinca şi Elena Sandu, Marian Flocea şi Ionela Leahu, Sebastian Lostun şi Patricia Iaţcu, Tudor Silea şi Daniela Todaşcă, Fernando Bumbuc şi Adina Lemnariu, Florin Hilbert şi Ionela Marian şi Valentin Vlad şi Ionela Olariu sunt cei 20 de elevi de-a IX-a care se vor întrece pentru desemnarea celor mai frumoşi boboci de la „Vasile Deac”.

„Ne-am descurcat şi anul acesta destul de bine şi cu organizarea, dar mai ales cu sponsorizările, pentru că cei de la Liceul Ion Luca (n.r. -  celălalt liceu din Vatra Dornei) au organizat petrecerea înaintea noastră şi am avut de apelat cam la aceiaşi sponsori. Sperăm să avem un public numeros şi să-i alegem pe cei mai buni dintre boboci”, ne-a mărturisit Andrei Filip, unul dintre organizatori.

Finaliştii au început deja repetiţiile în clubul care va găzdui şi balul, ei familiarizându-se cu microfonul şi la un post local de radio (n.r. – ORION), acolo unde au fost invitaţi de Doru Bighiu, cel care va prezenta, la fel ca şi în anii trecuţi, balul de la „Vasile Deac”.

Membrii juriului din acest an vor fi profesori şi câştigătorii ediţiilor precedente ale balului, precum şi reprezentanţi ai sponsorilor.

„Muncim mult să <creştem> de la an la an, iar rezultatele de la admiterea din vară ne îndreptăţesc să spunem că am câştigat mult la capitolul imagine, unde eram deficitari în trecut, când aveam statutul de şcoală de arte şi meserii. Organizatorii şi bobocii sunt foarte emoţionaţi şi muncesc mult pentru ca balul să iasă perfect!”, ne-a declarat profesoara Mihaela Aicoboaie, „sufletul” echipei de organizatori, cea care are şi rolul de consilier educativ la grupul şcolar dornean.

În zona de munte a judeţului a avut loc, vinerea trecută, şi balul bobocilor celor de la Grupul Şcolar Iacobeni, bal care s-a desfăşurat la Clubul Minier din localitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zece perechi de adolescenţi, în concurs pentru cei mai frumoşi boboci.
 Vizualizări articol: 1637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zece perechi de adolescenţi, în concurs pentru cei mai frumoşi boboci0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei