Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 oct 2010 - Anul XV, nr. 246 (4537)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Invitaţi speciali

Connect-r, Elena Gheorghe şi Deepside Deejays vin în această săptămână la Balurile Bobocilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei baluri ale bobocilor sunt programate pentru această săptămână, iar invitaţii speciali ai liceenilor sunt Connect-r, Elena Gheorghe şi Deepside Deejays.

Fosta reprezentantă a României la Eurovision Elena Gheorghe va cânta, joi seară, la Balul Colegiului Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni, a cărui temă este „Wonderworld”, fiind îmbinate elemente din „Alice în ţara minunilor” cu multe alte idei surpriză ale organizatorilor. „Promitem că o să fie un bal spectaculos, cu elemente care o să fure ochii”, ne-a mărturisit Anamaria Loghin, unul dintre elevii organizatori.

Vineri seară va fi petrecere şi pentru liceenii din Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei.

Connect-r va face show la balul Grupului Şcolar Nr.1 Câmpulung Moldovenesc, iar elevii organizatori, „cea mai tare generaţie”, susţin de asemenea că vor avea un bal pe măsură.

Tot vineri seară, la Vatra Dornei, este rândul elevilor Liceului Teoretic „Ion Luca” să-şi aleagă Miss şi Mister Boboc.

În ediţiile următoare ale „Monitorului de Suceava” veţi afla mai multe informaţii despre cele trei baluri care se vor desfăşura în această săptămână, iar pe ediţia electronică vor fi postate fotografii şi materiale video de la repetiţii.

Connect-r, Elena Gheorghe şi Deepside Deejays completează lista vedetelor care au urcat deja pe scena Balurilor Bobocilor 2010 desfăşurate până în prezent.

DJ Sava & Raluka au deschis seria balurilor sucevene la Balul Colegiului Agricol Fălticeni (7 octombrie), Nightlosers la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava (13 octombrie), Animal X la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc (15 octombrie), Grasu XXL la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni (15 octombrie) şi „El Negro” la Colegiul Naţional Petru Rareş Suceava.

Vezi galerii foto cu sute de fotografii de la aceste baluri şi înregistrări video ale celor mai importante momente din timpul spectacolului de Miss şi Mister Boboc pe site-ul ziarului nostru (www.monitorulsv.ro) , la rubrica Balurile Bobocilor 2010.  

O parte dintre artiştii care au urcat deja pe scena balurilor sucevene au fost protagoniştii unor evenimente mai puţin plăcute.

Basistul de la Animal Xa căzut secerat pe scenă în timpul balului de la „Dragoş Vodă”, suferind o luxaţie la genunchi, după spectacol fiind preluat de o ambulanţă.

Hip-hoperul Grasu XXLa plecat mult mai repede decât trebuia de pe scena balului de la „Mihai Băcescu”, iritat de faptul că organizatoriiau început să mute decorul în timp ce el cânta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Connect-r, Elena Gheorghe şi Deepside Deejays vin în această săptămână la Balurile Bobocilor.
 Vizualizări articol: 2047 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Connect-r, Elena Gheorghe şi Deepside Deejays vin în această săptămână la Balurile Bobocilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei