Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 141 (5348)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Skoda Superb Facelift va sosi luna viitoare în România

Skoda și-a înnoit nava amiral și anunță debutul acesteia pe piața românească. Restilizat în ton cu noile tendințe de design ale mărcii, Superb debuta pe 15 iulie la concesionarii din țara noastră. Disponibil în versiunile sedan și combi, modelul de vârf al Skoda a fost supus unui amplu program de îmbunătățiri.

Superb Facelift dispune de un design complet nou pentru partea frontală și cea posterioară.

Elementele caracteristice ale noului limbaj de design sunt evidente: linii clare, calitate, precizie și proporții echilibrate. Partea frontală este acum mult mai distinctă. Grila, sigla mașinii, farurile și proiectoarele de ceață, barele de protecție, aripile față și capota sunt noi. Farurile bi-xenon cu lumini de zi cu LED integrate sunt disponibile pentru prima dată în gama Superb.

Secţiunea posterioară a fost redesenată complet. Grafica blocurilor optice spate a fost reinterpretată, pentru a sublinia și mai mult forma literei C. Aceasta va fi prima dată când trei benzi luminoase cu LED-uri vor crea această formă pentru modelul Superb.

La interior, Superb Facelift, dispune de volane cu trei și patru spițe, într-un total de nouă variații posibile. În plus, există nouă materiale textile și modele pentru tapițeria scaunelor și noi designuri.

Motoarele promit o reducere a consumului cu peste 19 %. La aceasta contribuie și tehnologia cu sistem start–stop și de recuperare a energiei cinetice, dotare standard în țările UE, la toate versiunile Superb cu propulsoare diesel și cu motorul pe benzină de intrare în gamă, 1.4 TSI. Versiunea economică GreenLine consumă doar 4,2 litri de motorină pentru a parcurge 100 km.

Versiunile limuzină și combi oferă cel mai mare spațiu dintre toate automobilele din zona superioară a clasei medii, dispunând de cel mai mare portbagaj și cel mai mult spațiu pentru picioarele pasagerilor din spate. Pentru prima dată, scaunul pasagerului din față poate fi mutat foarte simplu, din spate, prin intermediul unei comenzi electronice.

Confortul oferit de noul Superb a crescut semnificativ cu ajutorul celei mai noi generații a sistemului automat pentru parcare, ce susţine atât parcarea paralelă, cât și parcarea perpendiculară cu spatele și oferă asistență atât la intrarea cât și la ieșirea din locurile de parcare.

Dotarea standard aduce sistemele ESP, ABS și sistem de asistență la frânare. Opțional va fi oferit sistemul adaptiv de iluminare ce asigură vizibilitate excelentă în întuneric. Asistentul pentru detectarea oboselii șoferului poate fi activat pentru a atenţiona atunci când constată că şoferul este foarte obosit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Skoda Superb Facelift va sosi luna viitoare în România.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skoda Superb Facelift va sosi luna viitoare în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei