Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 110 (5317)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mercedes A-Klasse primeşte accesoriile Sport

 

Mercedes poate să ofere mai multă individualitate mașinilor sale. Pentru un stil mai personal și o aură specială, producătorul german a creat programul Sport prin care posesorii de modele cu stea în trei colțuri pot da o amprentă aparte exteriorului și habitaclului.

Ultima apariție vizează noul A-Klasse, ce primește o serie de accesorii interesante, inspirate din motorsport.

Paleta de elemente pentru modelul compact german include o varietate de accesorii care oferă numeroase posibilități de personalizare într-o manieră pur sportivă.

Versiunea A 180 este prima care beneficiază de accesoriile originale Mercedes Sport. Vopsit în culoarea gri polar, tipică a mașinilor de competiție Mercedes, noul A 180 Sport reușește să impresioneze la toate capitolele.

Exteriorul poate fi personalizat cu pachetele Road, Track sau Night, combinația de viniluri decorative roșii și gri care acoperă parțial capota, pavilionul și în mică parte portierele. Ornamente în roșu aprins îmbracă priza centrală de aer și difuzorul, fiind asortate etrierelor care apasă pe discuri de frână ventilate, conferind un contrast frumos cu restul exteriorului inspirat din lumea motorsportului.

Grila motor vine cu finisaje speciale de tip diamant, la fel ca și jantele ușoare din aluminiu. Aspectul exterior este completat perfect de noile jante de aliaj de 18 inci, cu spițe subțiri. Capacele oglinzilor sunt negre, iar luneta și geamurile spate sunt fumurii.

Chiar dacă nu sunt vizibile, câteva elemente de sub învelișul de metal dau și mai multă greutate lui A 180 Sport.

Spre exemplu, suspensiile obișnuite ale modelului comun sunt înlocuite cu un set nou ce pune accent pe performanță. Asta va însemna o ținută de drum excelentă și stabilitate mărită în viraje.

Pentru interior sunt rezervate o serie de schimbări absolut normale: volan sportiv din piele, pedalier din oțel inoxidabil, scaune și inserturi sportive. Garda la sol este ușor mai mică decât la versiunea comună, astfel încât ideea de vehicul rapid și performant este din nou accentuată.

Mercedes vrea să-și respecte reputația în domeniu, motiv care i-a îndreptățit pe autorii programului Sport să nu lase nimic la voia întâmplării. Inginerii au testat aerodinamic fiecare accesoriu exterior în parte, astfel încât prezența acestora au nu doar un rol decorativ ci și activ.

În ceea ce privește prețurile, acestea variază de la 25 la 855 de euro. Spre exemplu, pachetul de stickere Road costă 429 euro, în timp ce eleronul spate număr costă 259 de euro. Pentru volanul sportiv se va plăti 279 de euro, iar pentru pedalier doar 52 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mercedes A-Klasse primeşte accesoriile Sport.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 554 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mercedes A-Klasse primeşte accesoriile Sport5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei