Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 56 (5263)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Škoda Octavia a primit cinci stele la testul Euro NCAP

 

Škoda creează automobile de cinci stele. Noua Octavia, lansată oficial și în România, a obţinut cotația maximă la testele de impact Euro NCAP. Acest punctaj confirmă performanţele celei de a treia generații Octavia, care înseamnă protecţia ocupanţilor - adulţi şi copii, protecţia pietonilor şi sisteme de siguranţă activă.

“Siguranţa reprezintă o prioritate pentru Škoda”, declară dr. Frank Welsch, responsabil pentru Dezvoltare Tehnică. “Aceasta se dovedeşte atât de clar la noua Octavia. Obiectivul nostru este de a face călătoriile cât mai confortabile şi sigure cu putinţă, atât pentru şofer, cât şi pentru pasageri. Datorită numeroaselor sisteme de asistenţă şi pachetului complex de dotări de siguranţă pasivă, noul model este cea mai sigură Octavia din toate timpurile.”

“Rezultatele Euro NCAP confirmă încă o dată nivelul de siguranţă ridicat. Suntem încântaţi de rezultatul final: punctajul maxim, de cinci stele, acordat de experţii independenţi”, a mai precizat Welsch.

Euro NCAP a acordat numărul maxim de stele pentru protecţia generală a ocupanţilor adulţi de pe scaunele din faţă. Noua Octavia a obţinut 93% din punctele posibile la această categorie.

De asemenea, modelul a obţinut rezultate foarte bune în privinţa siguranţei copiilor. Inginerii Euro NCAP au mai acordat punctaj ridicat pentru protecţia oferită pietonilor.

Cei care au efectuat testele au fost impresionaţi de sistemele inovatoare de asistenţă destinate siguranţei, inclusiv dotările cuprinse în echiparea standard pentru ţările UE, precum sistemul de control electronic al stabilităţii (ESC) şi funcţia de avertizare în cazul nefixării centurilor de siguranţă ale şoferului şi pasagerului din faţă.

Noua Škoda Octavia oferă, de asemenea, sisteme active de siguranţă care până acum erau rezervate claselor superioare de automobile.

Şoferul şi pasagerii sunt protejaţi de pachetul complex de dotări de siguranţă pasivă. Până la nouă airbaguri precis proiectate interacţionează cu centurile de siguranţă cu prindere în trei puncte, pentru a proteja ocupanţii rapid şi eficient. Pentru prima dată sunt disponibile în gama Škoda Octavia airbagurile laterale pentru locurile din spate şi airbagul pentru genunchi la şofer.

Mai mult, trenul de rulare precis, ampatamentul mare şi structura rezistentă a caroseriei asigură manevrabilitate superioară pentru cel mai nou model al mărcii cehe. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Škoda Octavia a primit cinci stele la testul Euro NCAP.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1268 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Škoda Octavia a primit cinci stele la testul Euro NCAP5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei