Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 dec 2012 - Anul XVII, nr. 294 (5199)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mercedes-Benz C 63 AMG are gene de supercar

Mercedes-Benz a încheiat seria schimbărilor în gama renumitului C-Klasse odată cu lansarea celui mai rapid coupe. Este vorba de C 63 AMG un model extrem cu motor de supercar. Ca aspect, modelul preia ingredientele modelului comun C-Klasse.

Designul interior variază considerabil faţă de modelul 2007. Ecranul de navigaţie, tabloul de bord şi materialele pentru tapițerie aduc o atmosferă proaspătă habitaclului, la fel ca și volanul ce este aplatizat în partea de jos. Scaunele, reglabile electric, sunt tapiţate standard cu două tipuri de piele "Arctico" şi "Dinamica".

Pentru prima dată pasagerii acestui model vor avea acces la internet, însă conexiunea este posibilă numai când vehiculul este oprit. Ca dotări, C 63 AMG Facelift dispune de 11 sisteme avansate de siguranță și asistență a șoferului, majoritatea preluate de pe limuzinele CLS și S-Klasse.

Pentru partea de motorizare, inginerii AMG au adus câteva optimizări fără ca puterea propulsorului V8 să crească. Deși parametrii tehnici și curba de cuplu sunt practic identice mașinii lansate în 2007, consumul este cel care a suferit modificări. C 63 AMG Facelift este mai eficient și consumă cu 1,4 litri mai puțin decât modelul anterior, adică 12,0 litri/100 km în cazul sedanului și 12,3 litri/100 km pentru versiunea break (Estate).   

Sub capotă se află același agregat atmosferic de 6,2 litri ce generează 457 de cai putere la 6.800 de rotații pe minut. Vârful de cuplu se atinge la 5.000 rpm, atunci când la roțile motoare spate ajung fix 600 Nm. Cât de rapid este un C 63 AMG? Potrivit datelor oficiale, sportivul model poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde (4,6 secunde pentru Estate). La fel ca majoritatea mașinilor sportive elaborate de AMG și versiunea de top C-Klasse este disponibilă doar cu o transmisie automată cu 7 trepte denumită "AMG SPEEDSHIFT MCT 7".

Există patru moduri de funcționare a cutiei pe care șoferul le poate selecta în funcție de propriile nevoi. Confortul suprem la schimbarea treptelor este asigurat de o pereche de padele de aluminiu situate în spatele volanului. Viteza cu care transmisia schimbă fiecare treaptă în parte este de numai 100 de milisecunde, adică la fel de repede cât durata medie a unei clipiri a ochiului uman.

C 63 Coupe vine cu noi blocuri optice față cu sistem LED, spoiler frontal cu prize de aer bine dimensionate, bara de protecție spate și grilă motor revizuită, fusta față decorate în negru "high-gloss". Capota este fabricată integral din aluminiu, iar  anvelopele cu talon îngust pot îmbrăca jante de 18 sau 19 inch. Sistemul de frânare include discuri ventilate și perforate pe ambele axe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mercedes-Benz C 63 AMG are gene de supercar.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1367 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercedes-Benz C 63 AMG are gene de supercar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei