Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 iul 2012 - Anul XVII, nr. 157 (5062)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opel Meriva este lider al ergonomiei și flexibilității

Opel deține monopolul în ceea ce privește vânzările de movolume de clasă mică. Încă de la debutul său, în 2010, a doua generaţie Meriva este liderul segmentului său în Europa. Peste 230.000 de clienţi din Europa au ales a doua generaţie a autovehiculului cu cele mai mari vânzări.

Designul atrăgător, calitatea ridicată, împreună cu flexibilitatea unică la bord şi ergonomia excelentă contribuie la povestea de succes a Meriva. Acestea sunt elemente esenţiale pentru un autovehicul care este proiectat în special pentru familiile tinere cu copii şi pentru persoanele de peste 50 de ani cu o viaţă activă şi cu suflet tânăr.

Experţii germani în sănătatea spatelui („Aktion Gesunder Rücken”) au acordat prestigiosul sigiliu al calităţii AGR modelului Meriva, acesta devenind astfel primul şi singurul autovehicul de serie care a primit această certificare pentru întregul concept de ergonomie. Această certificare pentru ergonomie şi pentru funcţiile de protejare a spatelui acoperă conceptul de scaune FlexSpace, sistemul FlexDoors, scaunele ergonomice disponibile opţional, consola centrală FlexRail şi suportul pentru biciclete opţional FlexFix, care este complet integrat în bara de protecţie spate şi poate fi glisat ca un sertar atunci când nu este utilizat.  

Sistemul revoluţionar şi brevetat FlexDoors este o componentă esenţială a conceptului de ergonomie recunoscut al modelului Meriva, cu portierele spate unice cu balamale posterioare. Pentru facilitarea accesului, sistemul FlexDoors asigură o deschidere de până la 84 de grade – mult mai largă decât deschiderea la 68 de grade a uşilor convenţionale.

Sistemul FlexDoors este avantajos în special pentru părinţii care vor putea monta mai uşor scaunele Isofix pentru copii pe scaunele laterale din spate sau le vor putea fixa mai simplu centurile. Atunci când portierele din faţă şi din spate sunt deschise în acelaşi timp, este creată, de asemenea, o zonă de siguranţă. Pasagerii beneficiază şi de o înălţime adecvată a scaunelor din punct de vedere ergonomic. Poziţia mai înaltă în scaun asigură o mai bună vizibilitate în partea din faţă. În spate, atât pasagerii supli, cât şi cei corpolenţi beneficiază de poziţia de şedere înaltă.

Geamurile laterale fixe cu formă curbată, care prelungesc geamurile din spate cu 5 centimetri, asigurând un plus de vizibilitate. 

Pe lângă urcarea şi coborârea din autovehiculul Meriva într-un mod ergonomic şi confortabil, datorită sistemului FlexDoors, specialiştii în sănătatea spatelui AGR sunt, de asemenea, convinşi că autovehiculele prezintă şi alte funcţii inteligente la bord, ceea ce înseamnă că asigură o combinaţie perfectă între ergonomie şi flexibilitate. Conceptul inteligent de scaune FlexSpace face parte din aceste funcţii, alături de scaunele ergonomice pentru şofer şi pasagerul din faţă, consola centrală FlexRail şi suportul pentru biciclete FlexFix, care este complet integrat în bara de protecţie spate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel Meriva este lider al ergonomiei și flexibilității.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Opel Meriva este lider al ergonomiei și flexibilității5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei