Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 mai 2012 - Anul XVII, nr. 121 (5026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mercedes B-Klasse, noul etalon în segmentul MPV

Mercedes introduce pe segmentul MPV unul din cele mai avansate modele ale momentului. Mult mai agilă şi mai eficientă şi totuşi la fel de confortabilă şi spaţioasă ca întotdeauna, noua Clasă B este un autoturism complet. Înălţimea mai mică a caroseriei şi poziţia de conducere mai înaltă indică faptul că acesta este un Sports Tourer dinamic şi plăcut la condus.

Sunt disponibile patru motorizări noi pe benzină şi diesel, cu injecţie directă şi supraalimentare cu turbină, o transmisie automată cu dublu-ambreiaj, precum şi una manuală. Şoferul este de acum ajutat de noi sisteme de asistenţă, oferite în premieră pentru acest segment.

Consumul de carburant al noii Clase B este cu până la 21% mai mic decât cel al fostei generaţii. Toate noile propulsoare au fost dezvoltate in-house de către Mercedes. Ambele versiuni diesel (B 180 CDI BlueEFFICIENCY şi B 200 CDI BlueEFFICIENCY) au acum un consum mediu de 4,4 litri pentru 100 de km parcurşi, faţă de 5,2 litri, valoarea de consum a predecesorilor. B 180 CDI BlueEFFICIENCY obţine o valoare a emisiilor de CO2 de 115 g/km cu transmisia automată, o îmbunătăţire cu 21% a performanţelor predecesorului său.

În ciuda performanţelor dinamice mult mai bune, versiunile pe benzină B 180 BlueEFFICIENCY şi B 200 BlueEFFICIENCY consumă acum în medie 5.9 litri pentru 100 km parcurşi. Emisiile de CO2 sunt acum mai bune cu 12% (137 g şi respectiv 138 g CO2/km).

Noua Clasă B este un Sports Tourer autentic, oferind spaţiu foarte mare la interior şi performanţe dinamice impresionante, demne de un model compact hatchback. Liniile originale ale designului exterior indică aceste lucruri din orice unghi al maşinii.

Coeficientul aerodinamic al noii Clase B este impresionant - cd = 0.26, această valoare ducând modelul Mercedes-Benz în topul segmentului său. Chiar mai mult decât atât, pachetul tehnologic ce va fi disponibil la scurt timp după lansare – ECO Technology vine cu modificări care scad coeficientul şi mai mult, la o valoare de 0,24.

Noul model este mult mai dinamic decât predecesorul său datorită centrului de greutate poziţionat mai jos, noii punţi spate cu suspensii independente cu patru braţe şi datorită sistemului ESP® Electronic Stability Programme îmbunătăţit. Pentru o şi mai mare agilitate este disponibilă opţional o suspensie sport. Aceasta are un nivel mai coborât cu 20 de mm, amortizoarele sunt sport, iar sistemul de direcţie Direct-Steer este standard.

Direcţia electro-mecanică a noii Clase B a fost reproiectată pentru mai multă uşurinţă şi precizie în exploatare.

Un sistem Direct-Steer este oferit standard împreună cu pachetul sport. Sistemul de direcţie asistată electric îmbunătăţeşte decisiv eficienţa consumului de energie, deoarece funcţia de asistenţă electrică foloseşte energie doar când şoferul virează propriu-zis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mercedes B-Klasse, noul etalon în segmentul MPV.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 363 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercedes B-Klasse, noul etalon în segmentul MPV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei