Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 mai 2012 - Anul XVII, nr. 121 (5026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nechifor acuză PDL că foloseşte fotografii trucate cu mitingul USL din Fălticeni

Luni, 28 Mai 2012 (16:28:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele PSD Suceava şi candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, deputatul Cătălin Nechifor, a acuzat PDL că foloseşte imagini trucate cu mitingul din Fălticeni la care au participat liderii USL, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin.

Nechifor a spus că a intrat în posesia unei fotografii pe care cei de la PDL ar fi folosit-o în cadrul mesajelor interne de partid, pentru a le transmite democrat-liberalilor implicaţi în campania electorală că mitingul USL din Fălticeni nu ar fi avut succes şi că la acesta ar fi participat doar câteva sute de oameni.

„Acum PDL ne fură şi manifestanţii care sunt la mitingurile electorale ale USL. Această fotografie ne-a fost furnizată, culmea, de un pedelist, la rândul său oripilat de faptul că manipularea PDL a ajuns atât de jos. Şi în această fotografie se văd elemente clare care demonstrează că a fost trucată”, a declarat Cătălin Nechifor.

El a explicat că este vorba despre o fotografie făcută cel mai probabil din sediul PDL din Fălticeni. Liderul PSD Suceava a explicat că în imagine apare piaţa Nada Florilor din Fălticeni, scena pe care se află liderii USL, precum şi aproximativ 800 de persoane. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor acuză PDL că foloseşte fotografii trucate cu mitingul USL din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor acuză PDL că foloseşte fotografii trucate cu mitingul USL din Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foto trimis de
(28 mai 2012, 18:21:38
Fotografia exprima adevarul , din Falticeni nu au fost mai multi de 800 , din comune au fost mai multi . Organizarea a fost foarte slaba . Mitingul s-a axat pe criticarea lui Tofan , lucru gresit deoarece acesta este gospodarul locului si a facut totul fara ajutorul opozitiei .Sa nu uitam perioada 2000-2004 cand atat Consiliul Judetean cat si Primaria Falticeni erau conduse de PSD .
2.   Neaincredere trimis de
(28 mai 2012, 19:02:31
d-le nechifor iluzii? nimeni nu fura nimic. fiecare psd-ist din judet face cum il taie capul. asta se intampla din cauza ca si d-voastra sunteti un om duplicitar. de fapt d-voastra pentru cine candidati. in vatra dornei afisel d-voastra sunt puse alaturi de candidatul usl la primarie , -d-l moraru, alaturi de candidsatul independent la rpimarie, d-l ioja, alaturi de candidatul unpr la priarie d-l grohinschi. cine sunteti d-le nechifor. daca nu castigati presedentia cj va rugam sa va dati demisia si sa ne lasati. nu avem devoie de un haplea in psd. va rugam lasati-ne.
3.   Trucaje draga trimis de
(28 mai 2012, 22:47:57
Nechifore! Pana si simpatizantii vostri au trecut pe trucaje. E plin facebook-ul de fotografii de la mitingul din Falticeni. Ale voastre sunt pline de oameni, pentru ca zumaţi cadre stranse in jurul personajelor principale. Simpatizantii vostri au postat ce-au fotografiat> multi oameni stransi in jurul VIP-urilor si in rest piata goala. Normal, daca au fost adusi pe post de aplaudaci, doamnele cu batic si domnii cu palarii s-au retras pe la casele lor. Siuita asa Hara (!!!!!!!) a ajuns sa cante la Falticeni pentru o mana de oameni!!!!!!
Decat sa acuzi trucaje, mai bine le-ai spune oamenilor cum incerci de cand a inceput campania sa-l denigrezi pe Tofan cu tot felul de prostii> ca de fapt voi ati modernizat strazile din Falticeni cu nu stiu ce proiect antic a lui Marza Flutur ramane la CJ, Lungu primar la Suceava si Tofan la Falticeni! Dar nu aveti curajul sa recunoasteti si mergeti doar pe magarii tipice pentru PSD!
Cum dracu' sa nu-l aleaga lumea pe Tofan cand omul asta a facut atate, nu pentru el, pentru Falticeni!?!
4.   Trucaje draga 2 trimis de
(28 mai 2012, 23:00:10
 ☭  ☭ www.facebook.com/photo.php?fbid=372825822776943&set=a.358818890844303.83978.100001485848926&type=1&theater

Spune-mi tu ca aici sunt 4000 de oameni

o alta imagine a fanilor vostri , si aici a fost trucaj... aglomeratie doar pe culoarul VIP-urilor, in coltul din stanga doar ici si colo cate un om. Auzi 4000 de oameni!!! Preşedinta Camerei deputatilor e mic copil....

 ☭  ϑ
5.   Pedelist verde trimis de
(29 mai 2012, 13:13:50
Observ, pe masura ce se apropie alegerile, ca pedelistii verzui scot ghearele tot mai tare, sunt disperaţi sa jigneasca si sa ameninte pe oricine. Reveniti-va cu picioarele pe pamant, incercati sa vorbiti mai frumos si acceptati infrangerea cu demnitate. Am fost la mitingul de la Suceava si erau 10.000 de oameni fara nici o exagerare + 2-3 pedelisti infiltrati sa strice manifestarea. Iar celorcare nu incap de Catalin Nechifor le transmit ca trebuie sa se resemneze pentru ca e singura soluţie pentru presedintia C.J.Suceava daca vrem sa avem un judet civilizat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei